Lördag 26:e

image22

Nu har snart hela lördagen gått och jag tycker jag har hunnit med ganska bra , har krattat hela gården , tagit fram raggarbilen , vart och kollat på ella , och helrekonda inne i huset =)
man känner sig lite mör nu  nästan som att man skulle kunna somna när som helst och då är kl 18.50 hmmm man börjar bli som barnen bolibompa sen natta"fniss".
Det var så kul att kratta för då insåg man att man har blommor som blommar i rabatten som krokus och lite liljor , då är det vår .
det som är lite trist är att man inte har några ankor i dammen  saknar det lite nu när det pårlar så ljuvligt i den.
Jag tänkte passa på att lägga in en fin bild på ella.
hörs å ses snart igen

Snygg bil !

image19
DETTA ÄR KÄRRAN JAG KÖRDE FÖRR MED ETT KAPELL SLÄP
image20
image21
KARNSKE MAN SKALL BÖRJA IGEN =)=)=)=)=)HANS NYA BIL

Var och träffade min förra chef i går och han hade köpt en ny bil som jag bara måste se , han har alltid haft snygga bilar så jag blev inte förvånad att den här var det med, men skillnaden var att den här var grymt snygg.Man blir sugen att börja köra igen hos honom , men det är inte så kul att ligga borta flera dagar i veckan och vara ifrån barnen , men han var pos, och sa att vi lägger upp ett bra schema , det är ju alltid kul att höra när folk vill att man skall jobba hos dem .speciellt när det är han , för han är lite noga med vilka som kör lastbilarna, Samt  att jag nog inte kommer hitta nån sån vän i hela världen som han,P betyder väldigt mycket för mig och skulle alldrig vilja vara utan han , han har alltid funnits vid min sida och stöttat mig i vått och torrt men samtidigt sagt i från om han tycker jag är helt galet ute när det gäller nåt .En sån kille är värld den snällaste tjejen som finns , men tråkigt nog har det alltid kommit in fel tjejer i hans liv och bara ställt till en massa trubbel och han har alltid blivit besviken och jätte lessen , så p jag önskar dig/vi all lycka till att finna den rätta , vi håller båda tummarna , vi alla här hemma finns alltid vid din sida så du vet .
Jag vet inte riktigt vad som händer nu , p ville att jag skulle börja igen sen i dag så blev jag erbjuden att börja på ett annat företag som ligger i våra trakter och jag sitter med ett hyfsat jobb man blir lite kluven och vacklar hit och dit , det här i närheten var ochså bara dagsjobb med mycket varierande körning kan bli rätt skoj det med. men det är ju dock rätt bra när vi jobbar på samma ställe ,hmmm men allt tål att funderas på =)
Annars har det vart en helt underbar dag med 10-13plus och strålande sol , kan jnte bli bättre .
Sitter och kollar in lite husvagnar nu och attans vad sugen man blir . Men vad ser jag på min underbara svägerska sida , har hon inte gått och köpt lite cult design, snyggt gumman men skulle den inte va vit =)men grymt avis är jag ...
Nä nu ska jag ut i solen . hörs på snart igen

Söndag 20:e

Nu är snart helgen slut igen attans vad det går fort. I går var det en en jäktig dag med mycket bilåka , men kul var det , först var vi på hundutställning lite innåt landet ,för uppfödaren gick det kalas deras avkomma blev champion sen hanen de köpt in fick cert , så de var  glada kan bara säga JÄTTE GRATTIS. 
Sen bar det i väg till h-sand till min bror och underbara svägerska , hon fyllde år i ons,Jätte trevligt och mysigt , det var kul att ses fast det blev en blixt snabb sväng , fast det karnske var tur det för annars hade A klättrat på väggarna och suttit och joddlat på läpparna innan kvällen kommit , jag hoppas att ni kommer ner till oss snart så vi får lite mer tid för varanndra,,du vet ju AH att han är inte lika hispig här , fniss =)=)=)=).
Sen var det em. och på med kalas kläder och en snabbsväng på hamburgekedjan med torra skosulor , plugga i barnen mat samt ge dem lite insulin , när det var gjort så var vi framme på kalaset in det bar med jänta sen hem och möta upp en försäljare ,sen var kl:20.00 då var det dags att hämta hem tösen som var hög som attan på sockret , så det var bara att försöka göra det bästa av situationen och försöka få ner henne lite .
Men attans då var kl.21.00 fasen vad dagen gick fort .
Sen hoppades man på sovmorron men inte då . kl05.10 var det frukost , förstår inte på veckorna är de så trötta när man väcker det 05.30 men på helgerna så är de vaken allt mellan 04.30-06.00 och är pigga och allerta , lill mister R har vart ute sen 07.45 och då brukar normala barn sova , hahahah men han skulle absolut med stora A till skogen och hämta hem ved , och där är de fortfarande , Sitter och väntar på att de kommer hem snart så vi kan ta en fiske tur innan isen försvinner helt, sen måste jag mata våra svanar och änder nere vid bryggan DET SÄGER MITT HJÄRTA, hmmm kan inte förstå hur det kan komma sig ,fniss.
Men höll på att glöma det viktigaste , vi ska ha begravning i dag , har gjot en liten kista här på morronen till ena våran skäggis som somnade in i natt . Hoppas du får det bra i himmlen med fanny och amber .
Hörs sen .


Onsdag 16/4

Jätte grattis till två fina människor som fyller år i dag och det är våran underbara svägerska hoppas du har en fin kväll med släkten , vi kommer till helgs =)samt gratta  våran lilla allt i allo, jäntas drömkille fast han fyller 15år i dag så kan det ju en dag bli dom , det kan man aldrig vet =)sen är han en underbar kille som hela familjen diggar .
Var till sjukgymnasten i går och var så duktig att ta med gympa kläder och det var ju lite onödigt för jag satt mest på en stol och fick bassning , jag hade fel jobb,rörde mig fel , satt fel , och dittan och dattan . så nu fick jag några rörelser som jag ska göra flera ggr om dan till nästa vecka, så nu sitter man i lastbilen och har gympa pass med och jag undrar hur många som gör det `fniss`. Men bättre måste jag bli annars är jag helt slut i nacke och rygg om ett par år , och jag som är så himelskt ung vill ju inte bli ett stelt skelett , hahaha .
Sen får man väl se om man byter jobb nångång till nåt lite lättare och inte så tunga lyft .
Lämnade in lastbilen i dag för garanti jobb och hoppas att den är klar i morron så jag kan rulla på vägen igen .
det har vart strålande sol och enorm värme i dag , nu fick man vårkänslor hoppas att vädret håller i sig , så det inte kommer mera snö.
Ett glatt tecken är att mercan är såld och vi firade med tårta och a firade med en wisky , då anar ni hur glada vi var , och nu på gården står det en skoda oktavia en 03 på gården i stället och det känns bra, men inget slår ju min pärla en passat 04, hahah .
Du ser nu är det kvällen igen och ögonen svider , då är det natta =)
Hoppas ni har det bra  för här är det alla tiders .
Kram å hej

Måndag den 14:e

image18
Nu har måndagen gått och den gick smärtfritt , mycket att köra så dagen bara rullade föri och det känns helt underbart .Hämtade de små trollen på skolan och dagis i da och det är så kul å se när de är så pigga och glada , man får bara ett leende på läpparna .Imorron så ska jag på sjukgymnastik  igen har inte vart på det på flera år och nu verkar det som kroppen sagt i från och vill dit  så det var bara att lyda den och bestämma en tid .Har vart en molnig dag med hyfsad uppehåll, kom lite snö då och då , men man kan ju säga att man ser fram emot en riktig vår med mycket SOL, den kommer nog snart  får vi hoppas =).Ser fram emot när det ser ut så här på gården och inte lera...
Jag är helt talanglös när det gäller blommor fast jag gör mina tappra försök ibland, typ som våran ena damm  som ni ser här hahahah , inte mycke fina blommor , men jag lovar att där någonstans finns det nån liten blomma.
Till sommaren så ska det planteras runt stora dammen och det kan bli ett skojigt projekt, det ser inte så bra ut  där på framsidan eftersom jag har haft 70 djur som simmat runt och ätit upp det mesta men med lite hopp i hjärtat så får jag hjälp från min mor och min underbar svägerska , men de vet inte om det ännu så det kommer att bli en glad överaskning för dem , hahah Bara så du vet A .H.du har fullt upp i sommar här hos oss så boka inget i juli (fniss).
Men hörrni nu har jag glömt att kolla torktummlaren och tvätten , måste kila nu
men ha det gott så länge så hörs vi snart igen .

Söndag kväll!

Nu är det snart dags att jobba igen , helgerna går så fort .Jag tycker inte att man hinner så mycket har mest bara städat och gerjat , men jag har lyckats fixa till ögobrynen och färgat håret igen så man ser lite bättre ut samt att alla gråa hårstrån försvinner , känns alltid skönt när man får en stund över att  piffa upp sig lite, det behövs så lite för att man ska må bra =).
Jag tyckte att allt var så bra ända tills jag läste aftonbladets hemsida om lilla Engla, man tror inte det är sant när man läser sånt här, man tycker ju att man ska kunna känna sig säker när man släpper iväg sina barn till kompisarna, men ska sanningen fram så kommer man inte att kunna vara så säker fast man bor i en liten by , för det verkar ju som det finns dårar där man minst anar det .Det är märkligt att varje dag när man slår upp tidningen så är det mord eller misshandel man kan ju börja fundera på hur det kommer att bli i framtiden.
 JAG TILLÄGNAR MINA TANKAR TILL ENGLAS FAMILJ .
Nu börjar kvällen ta sitt slut och ögonen svider , det är ett litet tecken på att  trötthet , åsså kom jag på att jag glömt att ringa upp min svägerska attans min glömska är förtvivlat jobbig .

Helg!!!

image17
Insåg precis att jag inte skrivit sen i tis, ber om ursäkt för det har vart så mycket några dagar .
Har vart en fin lördag med uppehåll, Har nog inte gjort så mycket i dag förutom att städat och städat , sen har jag kammat och kammat och kammat Selli han fäller så otroligt med päls, men han blir så fin när man kammat bort lite gammel hår =).Nu är det snart kvällen och i morron blir det barnkalas , nu gäller det bara att jag hittar dit med , hahah med mitt lokal sinne så lär jag köra fel .Hittade den här bilden på kara från pappis träffen i övik ,tyckte den var rätt gullig .
hörs i morron Natti natti

Tisdag !!!

Är det inte konstigt när man längtar till helgen och det bara är tis, känns som denna vecka kommer bli mycket lång .
ÄNTLIGEN är mercan såld en sten har lättat från hjärtat vårat , nu ska ni få höra en lång historia bli kort , köpte en merca vito en buss för 3 årsen och under den här tiden så har motorn rasat 2ggr och vi har använt den ca,1år på den tiden , luftfjädringen har pajat 2ggr .m.m och nu är vi  upp i en konstnad på den på ca200tusen och får ut en femma och en fimp för den visst är det tragiskt ?
Men fördelen i det hela vi har den inte kvar och kostar inga pengar på motorer samt att nu kan vi åka i en bil och känna oss trygga på att vi kommer fram dit vi ska utan att den pajar , och med tanke på att man åker runt om i landet på utställningar så vill man känna sig trygg med sin bil , och ÄNTLIGEN nu gör vi det med nya bilen (fast det kan ju med vara ett måndags exempel det vat man aldrig ).
Kommer snart en bild på nya fina bilen inom kort
ha det gött så länge


Det var den våren det !

image15

Här är det två bilder taget i dag en nere på byn ca.15mil härifrån Kvissle(den nedre bilden).sen den översta bilden är taget hemma här på gården kl:16.00 på dan man ser vad olika det kan vara på så kort sträcka

image16
Jaha nu trodde man att man kunde ta fram vrålåket men inte då, ni ser ju korten nedanför på barnen ute på gården den bilden var tagen i går em. och den översta bilden är tagen i dag  på em . Så man får nog ta och lugna ner nerverna ett tag till innan man kan ta ut den .Jag hoppas innerligt att det inte regnar i morron för i dag vart jag minsann blöt och med det menar jag rejält blöt.Jag fick ett samtal i dag från min uppfödare och det livade verkligen upp mig det behövde jag sannerligen, Jag tycker det är så otroligt kul att få prata med henne och få ventilera lite om allt möjligt så nu hoppas jag bara att vi ses snart igen .Annars har det vart som vilken måndag  som helst och nu är snart kl:20.00 och kvällen slut , men vi hörs å ses snart igen .

En hund jag beundrar !!!

image13
                                                                                               
selli
image14
                                              
 1dygn gammal och kommer bli snyggste tiken påbyn

Nu har selli vart hemma hos några helger och alla fördommar man haft mot finnspets har defenetivt förändrats, Han är en helt underbar hund kan bara konstatera att min sambo gjort bra val med rasen,fast jag hade inte haft nåt emot beagel heller =).Sen är det ju så att alla hundar har olika personligheter så vi karnske bara haft tur med honom , han har så snällt suttit i hundgården och inte skällt en ända gång sen han kom det tycker jag är helt otroligt med tanke på vad man hört folk pratat om dem , sen är han otroligt tillgiven och go inga som helst problem med barnen , det han kan tycka är lite jobbigt är pappisarna de tre små rackarna som springer omkring här och tror att de är störst, bäst ,vackrast och skäller mest .Men kesella tycker han om, hon är lite lugnare och bryr sig inte så mycket om honom och då funkar det .
Sen har valparna kommit till världen på fre natt kom nedkomsten det blev 5st  så det blir en liten tik med i våran gård. Sambon min är så lycklig över att det blir en valp och en efterlängtad tik  med, så till hösten kommer det vara fullrulle hemma här.vi kan bara tacka uppfödaren att vi får köpa en valp från dem det är vi glada för .Jag träffade dem för första gången i lör, och jag må säga att de var enormt trevliga och tillmötesgående så det kommer bli en bra framtid med dem =).
sen har jag ett dilemma en kompis till mig som köpt mina ankor ringde och frågade om jag var intresserad av att köpa tillbaka dem och jag vet inte riktigt hur jag ska göra ,det är bara 4st men ändå jag hade tagit ett beslut att lägga ner åsså kommer detta nu , men känner jag mig själv rätt så köper jag dem tillbaka =) för ett tag ........
nää nu ska jag gå ut och grilla lite mat men på återseende allihop

Leråker!!!

image12

Nu börjas den sämsta perioden på året ser ut som en leråker ute på gården man tvättar hundarna typ 5ggr om dan ,om man inte vill leva i en gyttje pöl här inne.jätte sur är de när de får begränsad tillgång utomhus de är liksom inte van det , det blir som etapper när de ska in man får ta och stänga in dem på altan med kompostgaller innan man kan ta och borsta av den torra leran sen får de komma in i hallen sen resten av huset .det är nu damsugaren och golvmoppen gör rätt för pengarna=).Men man ser ljuset i tunneln , när det väl torkat upp så är det helt underbart här grönt och fint,var upp i skogen en sväng tidigare och all snö hade tinat bort i backen(kojbygge på gångt) ovanför huset och på andra sidan huset är det bra mycket snö så pass att Rappe var ute och körde med sin skoter en sväng på andra sidan skogen och sjön, så här har både skotern vart i gång och på leråkern så har han kört 4-hjuling , det är liksom som en mellanperiod nu för barnen de vill så gärna att det torkar upp så man kan ta fram studsmattan och cycklarna.varmt har det vart häri dag ca.5-6grader och molnigt .Nu är det snart måndag igen och attans va fort helgerna går man hinner inte med mycket tycker jag men det är snart sem,bara några mån kvar så man har nåt att se fram emot .
Vi har bestämt semester ort redan måste planera i tid=) det blir kolmården i år sen nästa år får det bli grönan .det är mycket utställningar man ska hinna med i sommar med och massor att göra hemma.Gäststugbygge,hundgård,bastu,måla huset och bara 4v semester man ska hinna med mycket, man är ju bra optemist =)

En fullspäckad lördag

image11
Idag så har det varit en full rulle dag , åkte tidigt i morse och kollade på lite husvagnar sen var vi och fick lite prisförslag på bilen bara det tog ungefär hela dan åkte tidigt på morronen och vid 16.00 var det klart för avfärd söderut för då fick vi reda på att valparna var födda och ante skulle låna en hund men nu äntligen så sitter man här i soffan igen och bara andas ut och tror att lugnet lagt sig men då ringer tel, då är det min bästa bästa (världens goaste och snällaste )kompis p från umeå som är i stan på genomresa och ville se oss, men tyvärr så räckte inte orken till samt att barnen skulle till och natta så vi beslöt att skjuta upp det, evt till i morron om han fortfarande är kvar i trakterna.Tog lite kort i går på lastbilen som jag lovat och tror jag fick till en riktigt bra bild.Denna  bil sitter jag i hela dagarna och det funkar det med.
Jag hann inte med att skriva i går samt att jag var så förbaskad besviken på min boss, ansökte om ledighet den 2/5 en klämdag jag hade till och med skaffat en chaufför på bilen så allt var klart tyckte jag men så får jag ett svar att ,det blir inget av med det, det tyckte jag var lite märkligt eftersom andra på jobbet får vara ledig och inte skaffa vikarie, men det var sista gången jag ska hjälpa till vid en ledighet och skaffa en vik.så man blir lite besviken och tycker att det är lite orättvist men det går väl över när allt lagt sig .det är bara för stunden man är lessen.
Nu är det bara att se fram emot en fin söndag med mycke pulkåkning med barnen och hundarna.
Jag hoppas att alla ni där ute har det bra så hörs vi snart på igen hoppas jag .=)

Torsdag! så ljuvligt

image10
Nu är det snart helg igen ,tiden den går så snabbt.var till viskan i dag med en massa bilar sen var jag på bilprovningen och en scania är en scania,blankt papper rakt igenom .sen  hel rekondade jag lastbilen utvändigt som invändigt så nu blänker den så fint, skulle ta ett kort på den men eftersom jag har en hjärna som inte kommer i håg ens vad man heter så är det inte lätt att komma ihåg att fota heller =)fniss.Nu äntligen så fick jag igång mobilen så nu kan jag ringa igen så fin fint så.
Jag satt och funderade lite grann om tiden -jag tycker inte tiden räcker till ,och man är helt slut på kvällen , är det så för alla eller bara för oss?Idag så slutade man kl:16.00 sen var det bara att veckohandla ,sen åkte man hem och damsugade ,plockade disk , gav barnen mat , sen sätter man sig i soffan och tror inte att det är sant när man håller på att somna kl:19.45. ser bara fram emot helgen så man kan få sova ut till kl 07.00 iallafall, så man är pigg på måndag igen .Detta kort vill jag tillägna Fanny -du är saknad i våra hjärtan ,hoppas du har det bra på andra sidan och att du leker mycket med Amber.jättekramen från oss alla gumman
på återseende alla vänner så hörs vi snart igen

Då var det dags att skriva!

image8
Ja nu har det vart uppehåll några dar pga, att sidan inte funkat ,men nu verkar den göra det , så det är bara att passa på att skriva .i dag är det den 1/4 och jag tror inte att jag har blivit lurad å då menar jag TROR.=)
Jag tänkte att jag skulle lägga in en bild från träffen i övik som jag var i väg på i helgen , många hundar var det och jätte kul, det var en lärorik dag .
ja ha vad har hänt mer sen sist !ja ni det är så mycket , jag klippte mig tvär kort i dag till och med rakad i nacken så min sambo höll på få spader men som tur är så växer det ut igen =)
Kommer en bild nedan på karas syster med , hon är ju bedårande söööööööt=).
Vi hörs å ses snart igen 
image9

RSS 2.0