Färgat håret !!!

Jisses vilket bök det skulle vara och färga håret när det var så här kort , det kom överallt på hela kroppen och ante lär nog inte bli så glad när han går  på toa och ser alla fläckar på golvet =))))Nu har det gått en helg igen och jag fattar inte hur fort det kan gå... tycker inte man hinner med . Igår så var ante och jagade på morronen sen när han kom hem så åkte jag till stan och provade lite glasögon och det som gjorde mog så besviken var att mina prada bågar inte fanns där jag var och jag måste ha 2par glasögon ett par när jag jobbar och ett par privat , och där jag var så fanns det inga märkes glasögon utan bara enkla bågar men det var billigt och ska jag ha två par på annat ställe så blir det dyrt för de hade inga erbjudande påde andra affärerna.Men det är så attans svårt att bestämma sig. Idag så har det vart färgning av hår samt lite målning på garaget , Ante var och jagade i morse igen och tyvärr så blev det ingen fågel men bra träning blev det .
Rasmus fick en kanin i fre, en liten söt hermelin kanin på 8v grå och dann , hon är en aningen rädd men det tror jag det komma till en familj på 6katter 5 hundar gör nog en aningen närvös=(.men det blir nog bättre med tiden har köpt selar till dem båda så det kommer nog att gå fot innan nästa sommar , hahahaha .
Nä undrar om man ska göra ett litet ryck med hemsidan och se om man får till nåt =)man kan iallafall försöka . Hörs snart igen

Orättvist!!!! Varför !!!!!! Aldrig ska det få gå bra!!!!!

Saknar dig gumman hoppas du har det bra med Fanny och Amber nu där du är


Nu har det hänt , det som aldrig vill ska hända =( vårat hjärta(kesella) har lämnat oss och därmed våran sista berner sennen i huset .Det är så otroligt tomt går inte att beskriva med ord hur det känns , fast man vart med om detta nu 3ggr så är det lika jobbigt varje gång man tror att man ska klara det bättre och bättre men man gör aldrig det .Men jag är otroligt glad att vi fått ha henne i 7år ,en liten hund i stort format .Hon trodde nog att hon bara var en liten papillon som ku
nde lägga sig i knä  och hoppa upp i soffan eller sängen där man låg .Men det kändes skillnad på vilken när hon landade på bröstkorgen =) men det gjorde ingenting . det var så otroligt mysigt när man vaknade upp på morronen och ser ett bernerhuvud mitt i nyllet som säger: Matte jag vill gosa nu . Kommer sakna dessa stunder .Kommer att bli konstigt nu när man inte har en STOR FIN HUND SOM BERNER.Det är ändå tur att vi har fler hundar hemma så man inte går och grubblar hela tiden på alla Varför!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jag vill tacka för det fina stöd jag fått från Familjen och vänner .
Ja nu får jag börja om med hemsidan igen, trodde inte att det skulle bli ändring så fort ,men attans vad man bedrog sig .
Hörs snart igen

Hemsidan!!!

Jag håller på att fixa och trixa med hemsidan så därför kör vi uppdateringarna här=)det kan ta ett tag men då hoppas jag att det blir hyfsat sen fast man är en amatör på datorn .
håller er informerad .
malin

Länge sen sist !

Ja då var det ett tag sen jag skev igen , vi har vart på semester till tomteland och kolmården .sen har selli  kommit hem till oss och är helt underbar , sen har jänta fyllt år så det har vart lite kalas här hemma .och vi har målat och målat och målat , så nu är det inte mycket kvar  och det känns skönt.
I dag så bär det iväg till karmfors på en crusing sväng bara över dagen i kväll så måste jag måla , nästa helg är det crusing i H-sand sen helgen efter det är det  indal så man hinner nog med att åka bil sedan med=).Fick gratis biljetter till dragracingen nästa helg så det blir nog att man tar en sväng dit och kollar läget =).Nä nu ska käkas lite sen bär det i väg mot kramfors.

RSS 2.0