Lång dag !!!

I dag så har vi vart i ö-vik på hundträff så det har vart en lång dag i dag.Men otroligt intressant och trevligt har det varit.Har tagit lite kort men måste försöka få igång kameran innan jag kan lägga ut bilderna .Sen upptäckte jag att jag nog får ta och skaffa en ny kamera för det blir kassa bilder och det vill man ju inte ha.Sen vill jag tacka faster sara för att hon hjälpte mig med Rasmus under dagen , guld värt att få ha barnvakt i bland.Näää nu måste jag ta och natta är så brakarns trött , men i morron kommer bilder samt mer info .
Kram å hej från mig

Då var det fredag!!!

image7

Äntligen fredag och med mycke aktiviteter i helgen.Hundträff(bär i väg till ö-vik),fiske på söndag är det sagt.ska bli en fullspäckad helg.
lägger in lite nya bilder i morron från träffen .
Ha en trevlig fredag kväll och på återseende.
Malin


Då var det onsdag!

image6

Men så fort dagarna går ,redan kvällen .lite orättvist är det när man vet att barnen vart hemma med pappan och jag jobbar =( så ringer de å säger att de  pimplar och åker skoter då blir man lite avis.skulle ochså vilja vara ledig.Men det är kul att tjäna pengar med eller?
Tänkte jag skulle lägga ut en fin vinterbild, det är så här det ser ut när man ska vara kaxig med en touring maskin=)MED FÖR LITE MOTOR........

Påsk helgen!!!

image4
Har ju glömt att skriva om påsken så nu tar vi den ,bättre sent än aldrig .
Var en helt underbar helg med mycket mys och soliga dagar , min bror och svägerska samt mor var nere i påsk och vi hade så kul,vi hann fiska och åka pulka och surra en massa skit .jag hoppas bara att vi ses snart igen och hittar på en massa bus.saknar er verkligen, hörs snart kramar på er=)

Ny dag å nya tag...

image3
Tjejen som gör en glad efter en bedrövlig dag på jobbet med massor av bråk och missförstånd. då är det underbart att komma hem å bli väl mött av sina barn samt en så underbar valp som saknar matte .
det är inte många dar hon har vart utan mig och det kändes tråkigt i bilen i dag ,man satt å verkligen och saknade henne i hytten .är alltid tråkigt att sitta ensam i en lastbil hela dagarna så det är så underbart  när hon följer med .

Nu var det dags!

Jaha nu var det dags för mig med att skaffa en blogg .
Det här kan ju bli intressant att se hur det kommer att gå, är ingen klippa på datorer så ni får ha lite överseende med att det kan se lite tokigt ut , sen är jag urusel på stavning bara så ni vet .


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0