Då var det över!!

nu har man vart hemma i dag med men i morron så är det jobb som väntar , ska bli rätt skönt för attan vad rappe har vart i trim i kväll=). Men nu har man fått hem lite målarfärg så nu är det bara att ta penseln och måla alla byggnader som finns här på gården, så det är fint tills rappe fyller år .
vilket härligt väder det har vart i dag då, nästan 20grader riktigt sommar värme.
till helgen så blir det stugbygge gruvar oss lite för allt ligger bara i en hög ute på gården i små delar , men innan sommaren är över så ska den nog karnske vara klar , hahah .
Ha det gött .

En lång dag!

då var man hemma i dag vård av barn , denna gång var det rappe som hade ont i huve.
han till och med sov  över 3 tim mitt på dagen och har inte sovit på dagarna sen flera år tillbaka, då är man rätt så slut =( .
Men medans han sov kunde jag göra lite nytta så det var ju bra .
satt och funderade lite på ella i dag och tro det eller ej så är det på fre vi får hämta henne jag riktigt längtar , det ska bli så kul .
Pratade med faster sara i dag och insåg att det fanns dålig sovplats här när de kommer så antingen så sover dom inne hos barnen eller så får de sova i tält =)fniss
Hörs å ses

Utställningen avklarad!!!!

Ja då var den tokhetsiga helgen slut=) fre:birsta sväng och det var mycket dumt en löningshelg upptäckte vi =(vi tänkte inte på att det var lön och ville ta en sväng inöver och att det skulle vara lite folk innan nästa helg när man antog att lön kom men ack så man bedrog sig det bara kryllade av folk , det blev en blixt vesit .
Lör : fotbollsträning samt en härlig middag hos uppfödaren och där vart man kvar tills det blev natta , det var så trevligt och mysigt att man glömde tiden och att man skulle bada hundarna, så mitt i natten så var det badning av hundarna som skulle ställas trött var man så man slocknade på engång  så blev det sön:Då var det dags för utställning ,det gick förhållande vis bra faktiskt , emmy gick hyfsat och kara hmmm ja jag vet inte riktigt ==)))förstår inte att dommarna tycker mer om kullsystern , hahaha =(som dock är kvar hos uppfödaren , det var en jätte trevlig och lärorik dag , trevliga människor och otroligt fina hundar i olika storlekar .Ser fram emot nästa utställning igen .
Sen mån: kom hem  vid 17.00 och städade ur husvagnen i en super fart , tänkte skura ur den i morron sen hamnar den hos en ny ägare , så den kommer hamna i fjällen denna fina fjällvagnen=). och nu skall jag sätta mig och försöka mig på hemsidan igen och det innebär naturligtvis att jag kommer sabba allt =) är ingen klippa på datorer .

Nu är man slut som artist!!!!!

image26
Ja då var den här tis. snart över .Idag har jag haft äran att få stapla ved i stora korgar  på jobbet , känns som mindre roligt särskilt när man är anställd som chaufför, men det gick rätt bra ändå må jag säga, roligare att göra det än att sitta och få höra en massa skit från folk man inte känner .Idag inträffade nåt jag inte trodde var möjligt ,Jag kom till en stor bilförsäljningsfirma i Birsta och får höra att folk där går och sprider en massa konstiga saker/lögner  om mig som privatperson /samt min sambo , det värsta är att de inte ens känner oss  jag är bara en chaufför som kommer dit i bland och ändå kan de komma på sånna otroliga saker att gå och prata om , jag kommer berätta mera när jag ställt dessa 2 personer mot väggen och får ett ärligtsvar av dem om vilken av dem som ljuger , jag frågade dem i dag och båda nekar men i morron ska jag ha ett snack med dem och det som är helt sjukt är att en av dem sitter i kundmottagningen och ska föregå med gott exempel.Konstigt värre då tycker jag .
Men annars förutom lite tråkigheter så har det varit en rätt bra dag.
Det har regnat hela kvällen så det har vart en liten myskväll med familjen och så mysigt det var  men snart ser det ut så här på gården igen
ha det gött

Slut på helgen!

Jisses vad denna helg gått fort , i fre, så var det små pojkar på besök och i går kom mamma ner på en liten vesit och det var en trevlig stund vi fick tillsammans , vi hann riva alla hägn jag haft här ute för ankor och hönsen , så nu är det plöjt där borta och ska bli så fint när vi sått gräs där , samt att vi tagit bort allt från nersidan av huset så nu jädrans har vi gräs matta att klippa . det lär ju inte bara ta 2 timmar att klippa hädanefter utan några timmar till men det kan det vara värt för fint blir det .Men ärligt talat så tog det mot i bröstet att riva allt för jag har dock haft dem i 7år , men livet kan ändras och inget säger att jag inte kommer att skaffa djur nångång i framtiden .Nä nu jädrans är jag så trött och måste natta . lägger in kort på hjärtat i morron .
Hörs å ses

Dåligt samvete !

då var det jäntas dag i da och hon fick en glass och vi satt och myste tillsammans i soffan , allt var så himmla fint ända till tel. ringde och det var farfar som skulle gratta henne , hon total vägrade ta tel samt hon ville inte lyssna heller, hon bara puttade bort mig och tok skrek , naturligtvis så vart jag besviken på henne och satt och pratade med henne om det , hon var bara elak , och jag tycker sånt här är så pinsamt när hon gör det mot släkt och vänner , det är likadant när kompisarn ringer hon total vägrar ta tel,. När jag lagt på tel så skulle jag prata med henne lite och naturligtvis hade hon somnat och nu sitter jag med mitt dåliga samvete och ville ju inte att hon skulle somnat förren vi rett ut allt . Jag tyckte inte om det här med att vi skulle vara osams när hon somnar.
till nåt mer posetivt . mr A har kapat färdigt all ved och han kom in och var så nöjd  å glad , så nu är det bara klyvningen kvar ,han gör det bra att han gjort klart det på bara några dar . så när han kom in så hade han ett leende på läpparna och sa : gumman nu är det bara ditt jobb kvar med klyven , så jag gick raskt ut och skulle spana in högen . Jag gick dit och gick tillbaka lika fort för attans vad den var stor och tänkte för mig själv och  att jag kommer få stå här månader innan det är klart .
Jag hann göra lite nytta jag med i dag , rensade bort barnklädersom gammelmomma ska få till nån kompis kompis (hahaha) så nu finns det massor av plats i garaget , jag fick dock ihop två sopsäckar och några påsar skor så jag hoppas de blir glada .
Nu är det natta ska försöka sova lite men vi hörs å ses.
ps var rädda om varann

Söndag kväll!!!

Då var det dags att skriva igen och helgen är åter slut . Veckorna bara rullar i väg snart är det sommar , ser fram emot en fin och lång sommar med familjen samt att tillskottet kommer . JAG FOTADE LITE I DAG EN AMATÖR SOM JAG ÄR MEN JAG ÄR SÅ IMPAD AV MIN SVÄGERESKA SÅ JAG VAR TVUNGEN ATT PROVA.
och så här blev resultatet (fniss)

image24
Passade även på att fota lite hos uppfödaren när vi naturligtvis var och hälsade på i dag igen , det har blivit en vana att vi åker ner varje helg .
image25
Hon vet redan vad en fjäder är =)var på hugget på den och ville ej släppa taget en bra början på uppväxten .
Sen har vi haft en skön och varm helg med mycket pyssel i trädgården , samt att A har börjat att kapa ved så det har vart fullrulle, sen har R börjat fotbollsskola och det var så himmla kul att plocka sten på planen så man glömde att det fanns en boll man skulle springa efter , så jag frågade varför han satt och lekte med sten när han går på fotbollskola , då fick jag till svar : bollen var ju så långt borta . Hahahah då vill man inte anstränga sig i onödan , hoppas bara att det blir mer intressant nästa helg .

Ja då var det slut på landet !!!

image23
P-o med familj har fotat detta
Nu ska man börja vara på byn med, attans hur kommer det att gå , Lilleman har fått för sig att han vill spela fotboll och vad gör man då ? jo man säger :det är klart vännen du ska.Så han letade fram fotbollen va guld som han fick av bror/svägerskan i fjol och dra på trissor det hade blitt en ödla av den tydligen, han ömsar nämligen skinn .Man blev liksom förvånad=)
I dag så fick vi en underbar bild från uppfödaren  måste bara visa den .SNART SNART kommer 2st finnspetsar in i familjen och det ska bli jätte roligt , samt att det i sommar kommer en liten fjäril=)
Nu ska man ta och natta lite ska till sjukan i morron med lilleman så man fick vara ledig en stund på fm ,.
Hoppas vi hörs å ses

Ny dag och nya tag !!!!

ja då var det måndag igen och den dagen gick undan den med, barnen är lite väl kvällspigga efter en långledighet , så det gäller att bryta det mönstret och få dem i säng tidigare i morron .
Äntligen så började kara att löpa siste kvinnan i kullen att löpa men det mådde hon inte dåligt av =), hon är knasigare än vanligt och tycker om killar lite mer nu så man får ha en bra koll på dem nu , säskilt när man har knottar som inte tänker på att det är ett litet löp .ser inte lovande ut att hon löper nu och jag ska ställa ut henne i maj här , men vi får hoppas att det är över då =)
Beslöt i dag att vi inte ska ta och flytta baracken och göra gäststuga utav den. det blir ett helt annat projekt som vi får se hur det går framöver, men det kommer kort här på det senare.
Nu är det dags att göra nå nytta igen , så ni får ha det gott så länge

Nu var ledigheten slut!!!!

Jisses vad dagarna gick snabbt , man hann inte rintigt med allt men lite grann i allafall , Har vart på våran första crusing i helgen och det var förvånadsvärt mycket folk , barnen bara älskar att få åka i lincoln så de ser fram emot en lång lång sommar med mycket träffar .
Var och kollade på ella i dag igen och de har vuxit nå enormt på  en vecka kul att se sånna förändringar .nu är det inte långt kvar och mr A har gjort en ny hundgård så vi alla ska få hundar ska få plats .
Jag vill tacka våran uppfödare för deras tålamod med oss, vi är ju där messt hela tiden och de är alltid så trevlig och glada .Tack.
VI HÖRS Å SES

RSS 2.0