Vilken påsk!!!!

Men sån härlig påsk vi haft , det var bara på lör. som det var lite mulet fram till kl :15.00 tiden sen har det vart fin fint väder .Vad mera kan man begära än att ha en solig ledig helg =)=)=)
I morron är det dags för lite jobbande igen och jag antar att denna vecka kommer att gå undan eftersom det inte är en full vecka.Jag vet att det kommer att komma massor av bilar och det är alltid roligt att det rullar på, så dagarna går fortare.
Nu är det dags att ta fram lite kläder till barnen , så de har kläder hela veckan .De har inte lov denna vecka, men det är bara fritids och det brukar de tycka om.
 Till helgen så blir det främmande igen och även då är det planerat att det ska pimplas evt anglas , så det är bara hoppas att det blir strålande sol då med =)=)=)=).
Har tränat ella i dag inför utställningen och jag säger bara jisses=((((((hon är som ett yrväder står ju liksom inte still en sekund känns det som , och inte kommer det att bli bättre när det står 20-30st finnspetsar till där , hehehe.Men men man får ta det som det är hoppas bara att alla andra är nästan likadana.....
Nu ska här packas , hörs snart igen

Glad Påsk !!!!!!

 
Glad Påsk!!!
 

Kommer mera bilder under helgen samt med lite uppdateringar =)=))
Nu väntas det folk i massor och dags för lunch

Ella 1 år

Idag så fyller lilltösen 1 år och är busigare än vanligare tror jag )=

ella 8 v

Jag tror ella har kollat in något

jo det är verkligen något därborta

och inte var jag lös heller, nähä då är det bara att gå hem igen då.......

Drakborgen.......

Helgen har vart ganska lugn .Vi hade besök i här .  Rappe var bjuden på kalas och denna gång var det med på drakborgen =)Linnea fick vara med ochså eftersom hon aldrig fått vara kvar där påkalas.
Det slutade med att vi fick åka lite tidigare därifrån för linnea har feber och rappe hängig ,lessen,arg.Men mamma malin skulle ju passa på att gå på lite affärer med och under tiden så lyckades de båda somna i bilen och helt plötsligt så blev det inte så akut hem , hehehehe så jag kunde passa på att gå på lite mera affärer än tänkt .Det slutade med att vi var hemma vid 19.00...


en trött och slut rappe

Linnea håller på att bli uppäten av en flodhäst

Linnea är som en liten apa(klättrar) bland alla grejor

Rappe åker på en skena fram och tillbaka hela tiden

Bland alla grejor fanns det ytterligare ett rum, i detta rum var det lego.
en fin dag med mycke skoj och mycket tårar.När vi kom hem så var det som sagt kvällen och då var det dags att kolla lite på djungelfolket ,som alltid så ifrågasätter man sig själv om varför man kollar på den skiten,

Grattis........

Idag så vill jag passa på att gratulera Wille i efterskott, han fyllde 4 år i går.Han har en sån senil och gammal matte så hon glömde skriva i bloggen i går .
                                                                                                 
Fina syskon

Wille

Tänker på dig gumman.........

Liv mammas hund
Ha en bra fredag alla glada =)

Mycket att göra!!!!!!

Jisses vilken vecka , nå så enormt mycket bilar att köra =)=).Snart är det helg igen och då är det dags för lite främmande som skall sova här , så det kommer att bli en helg med mycket fart .Längtar till påsken då man är långledig och även då kommer det att vara lite folk här så det känns skönt att gardinerna är bytta och påsk pyntet framme=).
Snart hade jag tänkt ta och packa mig ner till skåne län.Tänkte gå på ullared med min trevliga svägerska och bror,gäller bara att snåla ett tag så man har lite pengar i plånboken hahahhah.Nu när värmen kommit så har det kommit fram lite stolar och bord på altanen ,så till helgen ska det solas och dricka nån bira .Längtar tills det ser ut så här på gården .

Bara några månader  kvar =)


Jaha nu har man sett rent hus och  nu känns det som jag måste gå och städa lite , heheheh
Vi hörs å ses

RSS 2.0