Söndag 20:e

Nu är snart helgen slut igen attans vad det går fort. I går var det en en jäktig dag med mycket bilåka , men kul var det , först var vi på hundutställning lite innåt landet ,för uppfödaren gick det kalas deras avkomma blev champion sen hanen de köpt in fick cert , så de var  glada kan bara säga JÄTTE GRATTIS. 
Sen bar det i väg till h-sand till min bror och underbara svägerska , hon fyllde år i ons,Jätte trevligt och mysigt , det var kul att ses fast det blev en blixt snabb sväng , fast det karnske var tur det för annars hade A klättrat på väggarna och suttit och joddlat på läpparna innan kvällen kommit , jag hoppas att ni kommer ner till oss snart så vi får lite mer tid för varanndra,,du vet ju AH att han är inte lika hispig här , fniss =)=)=)=).
Sen var det em. och på med kalas kläder och en snabbsväng på hamburgekedjan med torra skosulor , plugga i barnen mat samt ge dem lite insulin , när det var gjort så var vi framme på kalaset in det bar med jänta sen hem och möta upp en försäljare ,sen var kl:20.00 då var det dags att hämta hem tösen som var hög som attan på sockret , så det var bara att försöka göra det bästa av situationen och försöka få ner henne lite .
Men attans då var kl.21.00 fasen vad dagen gick fort .
Sen hoppades man på sovmorron men inte då . kl05.10 var det frukost , förstår inte på veckorna är de så trötta när man väcker det 05.30 men på helgerna så är de vaken allt mellan 04.30-06.00 och är pigga och allerta , lill mister R har vart ute sen 07.45 och då brukar normala barn sova , hahahah men han skulle absolut med stora A till skogen och hämta hem ved , och där är de fortfarande , Sitter och väntar på att de kommer hem snart så vi kan ta en fiske tur innan isen försvinner helt, sen måste jag mata våra svanar och änder nere vid bryggan DET SÄGER MITT HJÄRTA, hmmm kan inte förstå hur det kan komma sig ,fniss.
Men höll på att glöma det viktigaste , vi ska ha begravning i dag , har gjot en liten kista här på morronen till ena våran skäggis som somnade in i natt . Hoppas du får det bra i himmlen med fanny och amber .
Hörs sen .


Kommentarer
Postat av: Nicki

Tack vännen för besöket, alltid underbart att träffa er och tack för blomman..nu ska jag bara se till att den överlever.=) Tråkigt med skäggisen.=( Hoppas ni har haft en bra söndag. Vi hörs och ses snart. Kramz

2008-04-20 @ 21:11:16
URL: http://hemmahosnicki.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0