Nu var det tisdag ..

Nu har det gått nån dag igen och mycket har hänt .Vi skulle inte åka skoter på söndag , men som vanligt  blev några mil ändå .Man kan liksom inte låta bli att åka nu när det kommit lite snö.Det var inge fint väder, men dock väder för att åka en sväng =)=)=).Imorron bär det av till hudiksvall (långsväng) =),,,, kan bli lite kul.
Vi har nu tagit ett stort beslut . När jag kom hem i dag så hade det vart hundslagsmål ,och ena hunden hade ett rejält hål in i halsen .Jag trodde att det hade lugnat ner sig men ack så man bedrog sig , ingen kul syn .Så nu kommer jag att avveckla några hundar,2-3st kommer att få flytta .Jag tycker inte det är kul att kämpa å kämpa och när man tror att det är bra så blir det bakslag på baklsag .Nä nu ska jag försöka att badda å pyssla om våra djur hemma här , hör av mig mer framöver
Ha det bra alla glada .

Nu var det söndag.

Nu var det några dagar sen igen ,men jag har vart så trött å matt i kroppen så jag har inte vart ute nåt alls på internet .På fredag så somnade jag 20.20 på kvällen och det är ju fullt normalt =).Känns som jag kan sova, sova ,sova mest hela tiden .Karnske jag håller på att bli förkyld eller nåt på vårkvisten här=((((
Här kommer det lite kort från i torsdags när jag jobbade och körde lastbilen en helt underbar dag

Så här fint är det i solen när jag ligger och kör på vägen

Se hur fin solen blänker i snön , men vart kan detta kort va taget ???????

Ren och fin efter 2 veckors skitighet

Äntligen en nytvättad lastbil, nu är jag nöjd=)

Lastad och klar , nu bär det av till byn (3bilar och 1plats med lösa delar då är det fullt last )

Sen kan det ju inte gå en hel helg utan en skoter tur =)=)=). Det var så fint och soligt när vi åkte hemifrån ,men när vi kom upp på klacken så var det mulet och blåsigt .Vi blev inte där så länge där ,så vi åkte hem istället och fikade lite .

Ante & Kalle

Petra  & Ante

Grillning är ett måste när man är ute och åker skoter .Petra var inte nöjd att åka i pulka efter mig =)=). Det var hon och kalle i pulkan ,hon är  gravid och leden var som en puckelpist .Jag körde i 20km i tim för jag var så rädd att hon skulle få ont i magen .så vi låg ungeför nån km efter de andra , hahah
Nu är det så att petra är ingen skoter fantast , hon åker hellre längdskidor i stället . Eftersom det var en lång bit dit vi skulle så ville vi att hon skulle åka med mig i stället .Och kalle var inte sugen att åka med p,ante heller för han är duktig på att fräsa på med skotern .
Väl hemma så tog vi en fika och fick lite värme i oss=) . kalle hittade rappes leksaker som han diggade lite .Rasmus åkte till  en kompis nere i maj , och när ante skjussade ner han till hugo så var det 20grader där nere och vi hade 7-8minus här hemma .Konstigt att det kan vara sån skillnad på tempen på bara 1mil..I går var det som alla vet en del tävling i melodifestivalen och jag hade 3favoriter. Det var  Molly, Velvet , Rickfors.Jag var glad att en gick vidare i allafall=(((((((.
Det blir till att köpa skivan sen, för jag diggade verkligen rickfors låt han är bra tyckte jag.
Nä nu är det söndag och dags för städning och tvättning ,så vi har kläder till veckan =).Gumman har ridskola i kväll och ska rida på mulle . Idag så ska det hoppas över hinder, det är en riktig höjdare =)=).Förstår inte hur hundarna bara på ett par dar kan få sånna tovor i pälsen (öronen , ljumskarna) så nu är det klippning och kammning som gäller.
Jo jusst ja jag skulle även berätta en sak : jag tycker vi har haft det motigt med våra hundar, att det har vart sjukdommar och mera vet .besök än att få vara hemma osv. Att det alltid ska vara några mottgångar, men då vill jag bara säga att det är ingenting det mot för våran kompis som har vart med om detta på en månad ....
Han hade en leonberger som blev överkörd av tåget för ca.1mån sen , sen gick det nån vecka så dog den andra hunden i sorg och sjukdom , sen i fre så rymmnde deras hästar .Som resulterade att ena hästen blev påkörd på E4av en bil så den fick avlivas på plats.Allt detta inom loppet på 1mån(de har både  E4 och järnvägen bredvid sig.Allt inom ca 40meter )Jag sa till ante att fy tusan att få vara med om detta, och plocka reda på resterna efter dem .jag tycker de gör det otroligt bra och att de är starka och fina människor .Jag önskar dem all lycka nu med nya hunden som de hämtar på arlanda den 24:e
Nä nu ska jag ta och gå ut en sväng men vi hörs snart igen hoppas jag , kram å hej

Kort söndag...

jag tror att jag hade fredag den 13:e i dag för kameran gick sönder och tvättmaskinen gick ochså sönder =(((((så nu är man lagomt glad ........
i dag så har vi vart ner på isen och fiskat en stund och sen gick ante till skogs ett tag.Tiden gick mycket snabbt för snart så var det em. å då skulle annika tillbaka till stan=(( ,då passade vi på att åka raka vägen till ridskolan när vi hade lämnat av henne.Tog liksom 2flugor i en smäll=)=).Nu på kvällen så kom mange å samt mats på besök ,då var det bara jaktfilmer som gick på tv.De är tur att de håller på att kolla lite film för då kan jag i lugn å ro sitta här, hahahah..
Kara åkte skoter för första gången i dag och det gick så jätte bra så , hon var så nöjd när vi väl kom fram.Nu kommer det lite bilder från dagen (taget med linneas kamera eftersom min pajade)


Här kom det lite rådjur och gick över isen när vi satt och fiskade , totalt såg vi 5st

kom inte här å lägg dig vid min husse


det gör jag visst det , det är min husse med =))

vad roligt det är att få åka lite skoter ner på isen , men vart är alla fiskarna matte

Annika var en aning frusen fast att hon var rejält påklädd

Här fick annika till en häftig bild på himlen.På lördag så var det ett riktigt vårväder  med strålande sol .Idag så var det mulet men solen ville gärna titta igenom målnen men lyckades inte riktigt .
Nu är det natta och vi hörs å ses som vanligt
(Tack annica för en trevlig helg)

Nu var veckan snart slut ....

Jag har jobbat messt hela veckan och det har gått sisådär .I går(fredag) så hade jag sällskap i lastbilen av min ex svägerska som sedan följde  med hem hit och ska vara här i helgen .Vi tog en liten tripp i går och hämtade upp lite djur =)=)=) som malin inte allas mådde så dåligt av , hahaha.Vill även passa på att berätta att ällingen inte klarade sig , fast att jag satt på extra värme och mera kälek så orkade han inte  riktigt =((((så han somnade in en em.
I dag (löradag) så har det vart skoteråkning av som heter duga ,malin lyckades köra fast ett antal gånger.Jag märkte inte av att det var allahjärtansdag heller på ante för han svor å svor så nån present det får han inte av mig inte "grrrrrrr"

Nu var inte glad när mattan hoppade av klackarna, det kom några grodor ur munnen

så fint det kan vara när man är och grillar , där nere ser ni årskogen

Annika på besök i brännbodarna

Här sitter vi och grillar lite korv , ante ,Annika,Nicklas , barnen

Passade på att fota leden medans jag körde skotern ,
 fick till en bra bild i allt hoppande och skuttande

Här kommer det lite bilder på nykommlingarna  som heter
Am,gul gås

Ser ni skillnad på hona och hane ???????????
låt höra , hahaha


Äntligen får man röra på sig lite , en ängel med stora vingar =)=)=)
Nu är det dags för lite deltävling på melodifestivalen och det lär man kolla på lite grann .sen är det natta och i morron är helgen slut =((((((

Redan onsdag..

Nu har halva veckan gått redan , det har gått enormt fort .På fre kommer min ex.svägerskan och ska bo här med oss i helgen , det ska bli jätte trevligt.Fredag så kommer jag och åka och hämta ett djur i någonform =)=)=) Nu blir ni nyfiken va? hahaha.Jag har lyckats övertala ante så han tyckte inte det var en dum idé.
Nä nu ska jag ta å natta för i morron ska vi fara till matfors efter jobbet , ska hämta hem rappe ochså ska vi veckohandla (det är ju så jä....... kul)=(((((((.
Vi hörs å ses snart igen

Nu kommer det lite uppdateringar....

Nu var det några dar sen igen , vad har då hänt -jo jag har vart på icea och handlat upp en massa pengar  men i slutändan så blev det så bra =)=).Tanken var att jag skulle åka till sala på hundutställning  men det var liksom ingen som var sugen att åka ner och kika.På sätt å vis så var det bra ,det vart ju ett rejält snöande .Nu har det snöat mest hela tiden i 2dar , det posetiva i det är att det inte är så kallt det har legat kring -10-12 nu ett par dar hoppas att det inte blir kallare .
Här kommer det lite nya bilder

Köpte en hundbädd på icea som wille skulle få , men det blir inte riktigt som man vill jämt



Kom lite snö i går

sen kommer det lite ank bilder som är beställda av lena =)

Vi kommer mamma , vänta lite ........

Men gisses du kan väl  inte begära att vi ska bada - vi är väl inte nå blöt djur

men kan du inte sluta fota nångång....

Gisses va tiden går fort ,snart är de ute å dyker och flyger för fullt .
Här kommer det en fin bild på några av hundarna

selli & ella
Näää nu får jag nog ta och sluta , ska jobba i morron.Sen till helgen kommer våran svägerska hit och ska sova hos oss, hon ska även få följa med på en tripp å hämta djur , hahaha men det vet inte ante ännu =((((( måste lägga ut det på ett fint sätt. Hoppas vi hörs snart igen kramen å hej


Strålande dag ......

Idag så har det vart en helt underbar dag , några minus och strålande sol .
jag tog en promenad med hundarna mitt på dagen och de var så spralliga och glada .Ella var lite less på att hon inte fick vara lös som alla andra men vetrinären  har sagt att nån månad till sen så får vi börja släppa henne med.
Tog lite bilder när vi var ute på våran lilla sväng
.

Ta kort nu då matte

Fin utsikt hade jag iallafall

Myren är så fin nu när solen lyser över den


Mamma är jag inte fin nu då

Jag lovar ella, jag såg en fågel .........

Hon är bara så ståtlig

Här funderar de på vad de ska kunna hitta på för hyss

Wille är trött på brudarna så han sitter lugnt med matte

Selli räckte ut tungan åt mig , var sur för att han inte fick följa med på promenaden


Jag vill följa med alla andra ............

Här kommer en liten bild på de små ällingarna
En älling är  mycket mindre än de andra så vi får se hur han klarar sig , jag tycker han ser pigg ut men det kan gå från ena stunden till den andra så ligger de dåliga ..Men jag höjde värmen och satt buren lite på sidan om så inte mamman ska bli orolig, så hon blir rädd och trampar på honom .Det är bara att hålla tummarna .det kommer mera kort på dem snart . så lena-håll till godo med detta kort =)
Hoppas ni haft en lika fin dag som jag
hörs å ses snart

Redan söndag ....

Igår lördag så var vi bjuden på middag till matfors , antes bror med familj .Det var en otroligt god å härlig middag vi fick och amanda hade gjort en kanon god annanaspaj.Stackars malte hon fick stå ut med två små barn som absolut skulle se på när det var dags för data spel , jag har nog aldrig sett barnen så lugn nångång som då och tysta med=) så skulle det få vara mera av  hahaha.Dom hade renoverat köket där hemma och så fint det blev , mycket tips på vad jag kommer att köpa framöver, nu är det så många i våran bekantskapskrets som renoverat och grejat så nu har jag fått för mig att vi ska tapetsera om här hemma =)Nu när våren kommer så får man mera energi .Björn & anette ,malte hade väv på väggarna och det var ett smart drag eftersom det är lätt att måla om , så jag tror att det blir nåt i den stilen. Malin var lagomt social känndes det som .Hade lite ont och medecin på det ,då blev man trött trött trött .Jag hoppas jag inte var allt för osocial, ante drack nån san fransico som jag blev grymt sugen på =) så tack för tippset hörrni för till sommaren när värmen kommer  bli det  nog några sånna =)=)en härlig drink .Det vart en tidig kväll för jag hade lovat farmor och farfar att komma förbi där med, när vi liks var i trakterna,.Linnea passade på att få kvällsfika på engång .Efter farmor och farfar så skjussade vi hem amanda till hennes nya lägenhet och attans va tjejen har bra smak och vilken fin lägenhet  .Bra jobbat säger jag bara =)=) precis som jag skulle vilja ha det .
Nu kommer det lite blandade bilder från i helgen

Kusin vitamin Amanda som verkligen är en toppentjej


Vid middagen , ante , björne,anette, amanda och maltes rygg

Rappe, Malte. Linneá data spel på gång =))=)

En trött liten killeändå var kl :bara 20.00 där

Två söta och glada tjejer
Jag blev så glad när vi satt vid frukosten i morse och upptäckte att det var en ekorre här =).Förra året så strök 7-8st med när vi kom på att grannkatten satt här hos oss å lurade på dem , så den jäkla katten tog och åt upp alla ekorrar den vintern .Så glad blev man när man såg att vi fått en ny liten korre här=)

Det ska vara en liten ekorre där i snön , här har det vart närmare -20 i dag så vi var tvungen att gå ut fortare än tåget i dag å ge alla djuren i naturen lite mat , här får fåglarna lite späck och fågelfrö=) av snälla snälla ante

Nu blev det fullrulle där när ante gick

här var det riktigt små istappar på taket =)
i morse gick jag ut och tog en liten bild i solen

Senare kom solen ännu mera så då tog vi en liten promenad hela familjen och det var så härligt =), fast ante tyckte dte var lite tungt för han fick dra linnea och rasmus på snowracern, jag hade dock bara hundarna jag =)

RSS 2.0