Snart semester!!!

Nu har midsommaren varit och den var lugn och skön , mamma kom ner på besök och stannade hela helgen så det vart lite rabatt pyssel och målning men vi hann i allafall fara ut och fiska lite grann , barnen bara älskar det  särskilt när det nappar hela tiden som det gjorde . Ante var sugen att åka till jämtland med p-o , han frågade om ante skulle med och kolla lite i jämtlänska skogarna så vi får se om jag blir en singel kvinna i helgen =). nu är det bara 2 v kvar till sem , ska bli så skönt att få vara hemma lite grann och vila upp sig .i dag har det åskat mest hela dagen och regnat och regnat  Hoppas ni har haft det fin fint nu när det vart midsommar och allt , hörs å ses snart

Trevlig helg!!!

Nu har vi haft en underbar helg igen , i fre så kom mamma ner samt min svägerska och bror de stannade hela helgen och det var så trevligt synd bara på sön att det blev regn väder, men de blev nog glad för de slapp måla iallafall=). på lör så hade vi barnkalas rappe fyllde år, så det kom 12st 6åriga killar hit och det var en pärs som vanligt tyckte förra året var kämpigt och det var lika i år fast de var färre barn som tur var så var släkten här och hjälpte till .
Nu är det snart midsommar och jah har inte hunnit måla alla bygnder än , ligger lite efter men men man hinner inte allt .ska bli skönt med en kort vecka så man har några dar på sig att vila ,min sambo har turen att gå på sem . sen kommer mor ner på sön igen å då ska det banne mig fiskas för nu är båtarna i sjön och bryggan fixad.
sen våran lilla ella vilken härlig varelse med ett otroligt humör . hon kom in i familjen som 8v valp men man kan tro att det är en bulldozer man köpt för attan vad respekt hon har fått med sig , det har vart mycket tjafs och slagsmål , synd bara átt hon alltid vinner sinna tjuv knep. .
Nä nu har jag gjort min plikt i dag , ha det gött på återseende

Det var ett tag sen jag skrev nu !

Kom på att det var länge sen jag skrev så nu har jag suttit och funderat på vad som hänt sen sist , här har det bygds en stuga på 15kvadrat och ett litet soldäck , det blev så otroligt fint , han är så händig min sambo, sen skulle jag måla i helgen men det blev inte så myckat av det , bara lite grann .det var fullhuggning hela helgen folk här på fre, sen lördag så var det veteran marknad på bergsåker sen var det crusing på kvällen , sen sön då var det städning och allt som skulle göras innan en vecka på dagis och skola. sen mitt på dagen på söndagen så kom uppfödaren (hela familjen)och fikade och pratade lite.sen åkte Sara& Anders hem på söndagen.nu ska jag ta och knäppa kort på stugan och lägga in den i morron så ni får se hur söt den är.
Ha det gött


Mer än 24tim per dygn!

Tänk vad underbart det skulle vara om det skulle finnas mer än 24tim per sygn ,vad mycket man skulle hinna med , i dag så hann man bara städa huset och tvätta bilen sen var det kvällen . tiden den går så attans fort .
I morron så ska jänta klippa sig och jag står fortfarande och funderar på hur hon ska klippas kort eller ha kvar håret . Tänk vad skönt det ska bli med kort vecka , en dag längre ledigt gör så mycket , till helgen så kommer faster sara och anders ner och ska hjälpa oss att måla lite på gården här, det ska bli skönt det  för man hinner inte med mycket själv på kvällarna , dom karnske inte tyckte det var det roligaste men så är det att komma till oss ingen rast ingen ro , full fart hela tiden , de får ju i allfall mat =).
Hade tänkt åka på crusing i helgen men det verkar som det blir personbilen in till stan för nu läcker bilen så mycket olja så vi vill inte köra med den .men vi får stå och kolla på alla andras bilar i stället och det är ju minst lika kul =).
nu är det natta , vi hörs å ses

RSS 2.0