Snöig vår!!!

Idag så har det inte hänt så mycket.Jag har städat och gjort vårrent hos djuren , sen har jag bytt gardiner .Jag har inte gjort så mycket mera idag ,allting tog sån jädrans tid.Har tränat Ella lite för nu är det dags för utställningar snart , nu är det bara en dryga månad kvar .

Lästa en väns blogg och jag tycker verkligen synd om dem .
Ytterligare än gång har en Berner dabbats av en form av cancer
Jag håller tummarna för er att allt kommer gå jätte bra .
Jag ser fram emot att få läsa att allt är under kontroll, krama snyggingen från oss.
Deras blogg
MAXEN & OLGA
Näää nu är det natta ha det bäst alla glada

Stöde!!!

Vi skulle åka till edebosjön på angeltävling i helgen ,men det blev sånt busväder så vi ställde in det.Rasmus har åkt lastbil med mig i veckan och det var en pers kan jag lova .Innan kl var 09.00 så var jag trött i hjärnan för munnen gick oavbrutet på han ,men det var kul för honom att få åka med mamma i lastbilen .
Malin är inte jätte smart  tycker min sambo  för i går var jag och inhandlade en skoterdress , Ante tyckte att det karnske var lite onödigt att kosta på en dress  flera tusen  nu när vintern snart är slut men men .Jag hade kollat in en dress som de skulle ha 1500 efter rean så det var den jag igentligen skulle köpa men när jag stod där så hängde denna dress längst bak på en ställning som jag inte sett förut när jag vart där, men med min tur så kan jag nog inte ha den trodde jag  men jag gjorde att försök att ta på den och då satt den som smäcken .Helt underbart tänkte jag men så kollade jag prislappen å tänkte nu kommer ante att flyga i taket , men om han inte frågar vad den kostar så behöver jag inte berätta tänkte jag =)=) för han tror nog att det var den andra .Smart va =)=)=)=))
Jag är skita nöjd och glad att jag köpte den .
Idag så har vi en slappar dag ,nästan hela familjen är förkylda.Rasmus har vart förkyld hela veckan och i går började ante låta illa och i dag linneá , så det var nog tur i oturen att vi inte åkte på anglingen .

Fin va =)=))=?????
Nu ska jag ut till djuren en sväng återkommer med mera info .
Ha det bra i det snö stormen .

Nu är det tisdag igen =)=)=)

Jaha så blev det med förbättringen med att uppdatera oftare =)=)=) ha tålamod mina kära , hahaha.
Då ska vi se vad som hänt, sista veckan har vart rätt så hektisk , mycket köra .
I torsdags så jobbade jag över och körde åt molin bil det var bil mässa på nordic hallen , så de skulle ha dit lite bilar .meningen var att jag skulle köra dem tillbaka med men man har en boss som bestämmer en hel del så det vart inget med det .Lasse var så snäll så han åkte med mig hela kvällen i lastbilen och jag må säga att det var otroligt trevligt med lite sällskap , så Lasse du får gärna åka med nån fler gång , hahaha.
Så här såg en Lamborghini ut där på torsdag kväll .


rätt kul att få se så många olika modeller på mässan, synd man inte var där under helgen så man kunde få se lite mera .
Lördagen :
Då var det den årliga angeltävlingen i hassela  och i år var det mitt år att få ta lite cider, det störde ante sig lite på och inte blev det bättre när jag bara tog 3 st under en hel dag , men men han får väl parta på där med kompisarna nästa år i stället .

Gumman kl07.30 på lördag morron , pigg och allert =)


Jag ser nåt därnere , kan det vara några mörtar som simmar där eller?
dagen slutade med några fällningar men ingen fisk =(((( attans vad tråkigt , haha

Det var 298lag där och en jädrans massa folk .
På södag : så var vi och anglade nere på stekis en stund , som resulterade med 2st små gäddor

Dags för fika , uppdukat och klart

Första gäddan fången


Ralle och linnea hittade en hamster var nere på isen som de gullade med lite grann=)=)=)
Näää nu har jag nog inge mera att skriva förutom att ni ska önska oss lycka till , för till helgen så vart det tydligen dags för angeltävling igen  i stöde=)
Vi hörs å ses

Solig tisdag ..

I dag så har det vart en helt underbar dag . Riktigt vårväder med strålande sol och takdropp, kan inte bli så mycket bättre i mars månad.
I söndags var det lite halvmulet till och från , men det blev dock en liten skoter tur när nicklas kom förbi.Var och hämtade lite påskris både för bron och köket , så det blev en del innan man var klar .
När vi var i skogen och hämtade riset så såg vi en galen jägare som försökte gömma sig bakom en björk.Jag tror bestämt att han lever på stenåldern för nån bössa hade han inte med sig och syntes gjorde han med , haha.Ingen hare eller tjäder fick han i sin famn så vi bestämde att han fick följa med oss hem i stället ......

När vi kom hem så upptäckte ella att hönsen hade fått kommit ut för första gången i år

Men jag vill så gärna dit, jädrans matte

Jag ser dem nog , jag vet vart de bor =)==)=)

ok då. nu såg jag nåt som jag kommer åt, jag hittade en mus här nere som var mycket roligare att jaga
Så här ser ällingarna ut nu , det var ett tag sen jag la upp nå bilder på dem .Jag vet inte riktigt vad som hände i aveln för det stämmer inte riktigt in på att de ska vara  barn till de vuxna mignonen jag har ??????
JAJA jag ska ändå inte ställa ut dem .Jag får sälja dem som sällskap .De byter nu fjäderdräkt så de ser lite tussiga ut nu , men det blir bättre om ett par veckor .

ska bli roligt när det blir isfritt i dammen så de kan få komma ner och bada lite.Sen är det så roligt när de ska hem på kvällen ,går vankandes på led.
På em, så for vi ner på isen och kollade in banan som är upplogad där(bilbana)den är bara 300meter i från ossså det var ypperligt att ta med ralle ner för körning med 4-hjulingen där=).Mats var där med en av hans bilar så ralle och ante tog några turer där i hans kärra , som resulterade med att ante nu har en isbil ........till nästa år .

sen var det kvällen och dags att packa barnkläder för en veckas skolgång .
Nu ska jag ta och vila lite för sen är det jobb jobb jobb hela veckan lång .
Ha de bäst så hörs å ses vi

Men jisses.......

Men jisses vad tiden går, det är en vecka sen jag skrev ser jag .Ska bättre mig att uppdatera lite mer än 1ggr i veckan . haha.
Då ska vi se vad som hänt , nu gäller det att tänk till lite och det kan vara ett problem bara det , hehehehe.
söndag : Rasmus var på kalas på drakborgen ,var en hit även denna gång .Ser att nästan alla föräldrar har kalasen där nu för tiden, så i år kommer vi nog inte att hyra en hoppborg som vi gjorde i fjol för då lär man bli utskrattad av alla unga killar .Gäller bara att komma på något nytt , men ante är bra på det där (tror jag), tur att rasmus fyller år på sommaren =) 

Linneá fick ochså vara med en liten stund

Här är grabbarna grus=): ralle , max, emil
Så här såg det ut förra sommaren :

Den ser liten ut , men den är en bit bort.
detta slår inte drakborgen , hahah , så nu får vi hitta på nå skojsigt...
Vad har då hänt i veckan ......... ja ni jag kommer nog inte på så mycket , har varit ganska lugnt.Linneá har slutit att rida , det var inte nån höjdare när mamma och pappa inte förstår att hon inte vill trava =((((. men nu har hon provat detta och nu får vi se vad det blir nästa gång.Rasmus han åker skidor som vanligt han =)det är så roligt  än så länge, men tävlingarna skippar han för det är för mycket press.
Var till gammelmomma och fick mat i fredags sååååå gott ,tack snälla för en fin em .
Igår lördag :Var vi och hämtade en bäddsoffa på fyndlagret åt farmor och farfar som de hade bokat , och en fördel med att de köpte en soffa var att vi fick deras stora bäddsoffa .Den var mycket fin soffa som vi fick =) jätte glad för den =)=).Soffan ska hamna i gäststugan så alla får plats när de kommer och hälsar på ..Eftersom vi hämtade soffan åt dem så bjöd de på middag och vi fick en god fiskgryta (mummmmms), den kommer ante få göra nån dag hahaha.Farmor & farfar har så ont i kroppen så jag tog på mig att gå ut med hunden åt dem .

Impala

Så här skulle jag inte vilja bo om det inte är ett måste, Jag trivs så bra på landet .

Hemma är man van att bara gå ut och ha skogen runt hörnet , denna skylt satt precis vid gången vid farmor och farfar .Inte riktigt min grej det här....... Tacka vet jag landet fast att det är långt till stan.
Jag brukar inte vara på fyndlagret  men jag handlade en lite skål gjorde ett fynd nu innan påsken rätt nöjd

Rätt fin tyckte jag , fruktskål tänkte jag .Nä nu ska vi ut och åka lite skoter , lägger säkert ut mer bilder i kväll , ha det gött så hörs vi

Mulen lördag...

I dag lördag så har det vart mulet mest hela dan , det har kommit små små stunder av sol.Vad har då hänt i dag , ja det har inte hänt så mycket .Ante & kalle följde med oss på en skoter sväng till sörfors ,det var angeltävling där på sjön =).Det började bra ända tills mamma malins skoter inte ville följa med längre, vi hade bara åkt några kilometrar så gick kylarslangen sönder.Vi hade tur att det stannade lite folk som gav oss vatten så vi kunde åka vidare en bit hahaha.Resan var bra lärorik ,men det brukar det vara mest varje gång på våra svängar .Ante följde med hem hit för att lämna skotern här hehehehehe, tråkigt värre .........
när de åkte hem efter ett par tim så gick jag ut till djuren och gjorde en upptäckt som gjorde mig så glad så glad =)=)=).
På kvällningen nu innan melodifetivalen så passade jag på att byta gardiner , skulle kolla å se om det blev bra eller dåligt .Jag är glad om ni svarar om ni tycker det blev bra eller dåligt .....När jag kollade så blev det varken bu eller bäääää.
Jag upptäckte nu att solen tagit på tapeten i sommar (altandörren) altan dörren ska vara i samma färg som väggarna ...

Här började resan bra =)=) barnen åker med ante på rappes skoter å jag helt ensam =)==)=)=)=)

Kalle full i ketchup efter några korvar =)=) men dock lika söt ändå .....

Alla barnen var så tokiga i magnus å jag förstår inte att de blir så glada varje gång de träffar honom , han har en energi som gör att barnen blir alldeles tokig i han =)

Ante var nöjd att barnen var sysslesatt av lill mange .

snacka om nerbrottad=)

Ante & Ante har en pratstund i hop =)=)=)förhoppningsvis om hur de ska laga min skoter  hehehe

Aj Aj det tar på att säga att den krånglar =((((

Det svider ännu mer att säga att denna skoter gick klockrent =(((((

En bild före jag bytte gardiner ( jag vet altandörren är en aning blekt  hahaha)

Nya gardinerna ( ej struken och avkapade , men visar på ett ungefär ..)
Jag har beslut ångest om vilka gardiner jag ska ha så jag tager gärna emot tips å råd=)
Nu ska jag lägga upp en bild på det som gjorde mig så glad när jag kom ut till djuren =)

Gässen har värpt sitt första ägg hos oss=)=) å kolla skillnaden på äggen , det lilla ägget är köpe ägg .

så här trött var vi på kvällningen fast vi egentligen inget gjort i dag..
 Matt å slut efter en jobb vecka , det tar ett par dar innan man hunnit få sova ut  hahaha
Näää nu är det melodifestivalen igen och nu ska vi rösta hejvilt  hehehe.
Hörs å ses i morron igen
kram på er alla

Halva veckan har gått......

Nu har halva veckan gått redan och jag har inte hunnit med någonting =((((.Var och klippte mig i måndags så nu ser man ut som en liten kille igen , hahaha.Veckan såg ut att bli lugn ,men attans vad jag bedrog mig .Alla dessa bussjäklar  förbannar jag , haha ,tänkte att det bli lugnt när det bara är bussar från ett ställe men när det visar sig att det är på alla tre ställen jag åker till så blir man less.=).Jag kan bara frakta 2 och 2 när det är bussar och då blir det genast mera körning.Jag hade lovat att jag skulle köra bort en massa lösdelar överallt men det ser ut som att det gick åt pipan.Lämnade in lastbilen i dag för bes. på färdskrivaren , det har gått 2år nu sen den kom ut på vägen .Tänk va tiden går..............
Jag hade hoppats på att få tillbaka bilen vid 3-4tiden men ack så jag bedrog mig , jag fick åka hem i personbilen i stället och hämta den i morron bitti.Lilltösen är så less nu på att åka med i lastbilen , men det känns som att det inte är läge än att sätta ihop alla i hundgården .Det funkar jätte bra när vi är i närheten  men när man vänder sig bort så börjar dessa jidder å elände , men vi ska nog fasen i mig få bukt på detta med .Längtar till helgen så man kan få ta en liten skoter tur. På söndag så ska rappe på kalas .Drakborgen verkar vara en succe nu ,för nästan alla barnkalas är där nu för tiden å jag må säga att det är grymt kul där=)


Till helgen kommer det se ut så här på lederna=)

Rappe laddar upp.....Här är det playstation dags =)=)vem är bäst ?????

men jisses va ni håller på ...........
Gosa med mig i stället =)
De här korten är taget uppe hos Anders & Sara i julas men jag kunde inte låta bli att lägga in lite bilder =)

Här hade vi samma tanke =)=)Jag å anders. Sara har får det jobbigt nu när jag har en tös på 8 år hemma här som är kär i samma kille som henne =)
Nä nu ska jag ta och slappa, slappa, slappa innan man somnar  om typ 10 min , hahahahah.
Hoppas ni har det bra och att vi hörs å ses snart igen .

Länge sen ...

Nu var det mycket länge sen , men det är så att jag gruvat mig för att skriva lite.Henrik har klagat på att jag stavar fel en hel del samt  att det saknas punkter och komma tecken=)=).Men nu jädrans ska jag försöka att få till ett hyfsat inlägg, hahahaha.
Vad har då hänt sen sist , jo mamma har fyllt 60 år så det var lite kalas hos henne på fredag kväll


Mammas katt snuttis, hahahah

Mamma 60 panner

Min brors nya flickvän ANN
På lördag morron så var vi och grillade lite uppe på berget som alltid=), och på em så kom Ann & conny.Vi tog en promenad och visade isbanan nedanför oss, sen fick ann prova att åka spark för första gången i hela hennes liv =)=)=)=).Det blev en kort stund ute för det var en aning kallt för en tös från skåne , hahahah (kunde inte låta bli ann =).
lördag: for i väg och grillade en sväng på morronen och på em kom cony och ann till oss.De skulle sova sova över hos oss

På lördag kom anna och conny , då blev det lite drinkar ,öl .....Tack för en mycket trevlig stund, synd bara att det var så kort tid =(
sönda: conny och ann åkte hem till skåne rätt tidigt på morronen , de ville åka tidigt eftersom det var 106mil ner från H-sand .Det tar några timmar det =)=)=)=).
När de åkte så passade vi på att åka till icea och träffa sara och anders som var nere över dan .Tog en fika på charm och kollade in lite affärer , sen åkte vi allihop till farmor & farfar

Anders och sara kolla gammla kort =)
När vi var hos farmor och farfar så passade vi på att kolla lite kort och surra lite , en jätte trevlig sund =)Barnen var så glada att få träffa både conny & ann och sara &anders , så nu är de nöjda ett tag =
Näää nu ska jag ta och knoppa så vi hörs å ses snart igen

RSS 2.0