Nu var det ett tag sen !

jisses vad det var länge sen jag skrev , men nu ska vi se vad som hänt sen sist .hmmmm. jo vi har vart till furuvik på en dagstripp med några bekanta samt deras son som går i samma klass som rasmus , och det var en trevlig och lärorik dag , hahaha med grabbar som riktigt var på G .
Sen har det målas och målas min sambo tycker att jag har fått mani på det , men jag vill ju att alla byggnader ska vara fina och glänsa lite , fint blir det och förhoppningsvis så håller det några år .
vi har latat oss en massa och vart till Birsta hur många ggr som helst , vi har nog vart där för flera år framåt , hahaha . Har köpt en fontän i tunnor och den är så jädrans fin , sen har jag köpt ytterkrukor i samma modell , det kommer bilder inom kort .
Jaha vad var det mer tro ,hmm, kommer inte på nåt men jag skriver några rader på fre, vi ska åka till tomteland i morron och sen bär det i väg till kolmården , så tors, kväll är vi hemma igen , så på fre så ska vi till stan och köpa mera färg för då ska jag måla lite på ladugården och det sista garaget , Men ha det bra allihop , och vill hälsa alla kramen , Du ANNICA snart är det den 2:a , hihih då blir det fiske .
Vi hörs å ses  eran malin

FÖDELSEDAG!!!!!


Är man inte snygg så säg =)

Är man inte för snyggIdag så har mitt hjärta fyllt år, hela 33år fasiken han börjar komma i kapp mig nu =)vi har haft en fin helg förutom vädret då ,för det kunnde ju fått vart lite bättre värme men det gick ingen nöd på barnen för det eftersom vi har den underbara badtunnan som de har i stort sett bott i hela helgen. vi la stenar runt tunnan samt lite belysning vid den och det vart fin fint ,sen har vi nog bara latat oss lite , i morron är min första lediga arbetsdag och det känns helt underbart .
Försökte fota Ella lite i dag men ni får ha överseende över hur jag ställde upp henne hon var inte så pigg på att stå fint , (ante var less att hålla kameran efter typ 20kort , fniss)men det går bättre och bättre så snart ska ni se att jag lyckas, men igentligen så är inte tanken att hon ska vara en primadonna utan en bra kamrat för ante i skogen , men lite stolt är vi nog när hon hade ståndskall häromdan mot ett träd och är bara 13v , men sen vad hon skällde på var ju inte så viktigt bara hon visade intresse. Nu är snart ante helt klar med andra hundgården och då kommer selli en underbar  finsk spets hit och ska bo med oss, det är ingen hund som skall användas i avel så alla tjejer det är kört han är inte intresserad hur fin han än är =), vi fick äran att få rå om han av våran underbara kennel familj ( Vackeråsens kennel )det är vi så glada över och vi hoppas att de inte ska bli besvikna .när nu tror jag att jag ska ta och bättra på fetthalten lite och käka lite popcorn och se harrypotter . men ha det gott så länge alla där ute så ses vi snart igen med nya inlägg.

1dag kvar till semester!!!

Nu känns det helt underbart bara fre. kvar gud så skönt ska bli skönt att få vara ledig 3-4v.men det kommer nog bli lite hektiskt ändå mycket skall hinnas med under dessa veckor ,målning målning målning och en sem tripp , sen skall alla förråd städas ut , men mycket vila ska det bli med. jag ska försöka mig på hemsidan igen å se om man kan göra lite ändringar .
Sen fyller mitt hjärta år i på söndag så då blir det kalas =)så då kommer lite släkt och vänner .
Hörs snart igen hoppas jag

RSS 2.0