Big meet i gnarp!!!

Då var det dags för bilträff i gnarp och det var mycket mycket bilar och MYCKET MYCKET varmt , annars var det trevligt


När vi kom hem så var vi så jädrans svettig så barnen fick bada nere på stekis på em.

Alice & Linneá var så svettig efter att åka i raggarbilen

rappe for och jagade tjejerna i vattnet =)=)
Näää nu ska vi ner och ta ett dopp  i vattnet
hörs å ses snart igen =)

Ledig Ledig Ledig!!!!!!

Nu är det äntligen semester  i 7v så det ska kännas så skönt =)=). Nu var det länge sen jag skrev , men det har vart lite mycket ett tag så jag har inte hunnit med .
Barnen har naturligtvis hunnit bada några gånger
.

efter badandet så passade vi på att fiska lite .Kara var med och hon stormtrivdes =) förutom att det var så attans varmt i onsdags, vi var på torringen och där får man ha med hundarna
.
naturligtvis så måste det bli lite kvällsfika med med nyfiskad aborre
rök i ögonen är aldrig kul =((( men gott var det .
så här såg det ut över sjön


visst ser det underbart ut????

Midsommar..

Nu är det snart dags för midsommar och det innebär även att det bara är en vecka kvar tills sem ledigheten.
Midommaren kommer att bli lugn å lugn , det kommner lite folk och hälsar på bara  , midsommar afton blir vi 10-15 pers å det kan bli rätt mysigt tycker jag =)alltid trevligt att umgås lite .Denna vecka har varit seg och jag kan inte förstå varför ? om det är för att jag har nedräkning  nu eller för att man är trött.

En glad 7årig kille , nysminkad å fin .Han längtar så tills det blir barnkalas =))=)
Mamma och pappa längtar inte lika mycket , hahahaha, bara grabbar det kan bli tufft det .


Några barn som verkligen längtar tills vi ska åka till Anders & Sara , bara några veckor kvar sen ska vi åka upp och hälsa på lite och bada i massor .

Visst är han snygg då???
Mig kan han charma totalt=)=)=), Hoppas vi ses snart igen Elmo=)
Nu har det redan hunnit blivit kväll och jag har inte skrivit handlingslista och allt som skall göras i morron ,så jag får nog ta och avsluta här om jag skall hinna med mig idag
Men vi ses snart igen ska ni se
kram å hej

Söndag igen......

På torsdagen så hade rasmus klass ordnat ett litet uppträdande.

Man ser redan hur många beundrare thea har och rappe är helt klart en av dem =)=)=)

Nu har skolavslutningen varit och pappa ante fick åka på den eftersom jag hade så mycket att köra .Men huvudsaken var ju att nån av oss kunde åka .

Fröknarna Vanja & Adele, sen rappe & oliver

Linneá ,Emelie & Ida
Nu har man bara 2v kvar att jobba sen är man hemma i nästan 2mån och det käns helt underbart ...
det känns att man behöver vila lite nu , det ser man på barnen med.Igår så var det 60års kalas i huset bredvid och jag må säga att det var rätt trvligt å god mat ,men man kan säga så här vi var absolut yngst där , haha.
Idag så har det varit en slappar dag , bara tagit det lugnt och det behövdes det kan jag säga ,,, Nää nu är det dags för sängen och läsa en liten stund , vi hörs å ses . kramen

Rappes födelsedag!!!!

Rasmus har nu fyllt år och haft massor av presenter och främmande , han är så nöjd så =)=)=)=) Tack alla för de fina presenterna.Han har gått på moln nu i ett par dagar .Faster sara och anders var ner med och grattade han och så glad Linneá blev över det =) då fick hon några att sminka så när de åkte härifrån på kvällen så var de så fina så , hahahaha.

Faster sara & Malte

Anders nysminkad ,så fin så =)

Farbror björna och Anette

De hade hoppats på att det skulle bli lika varmt i helgen som det var förra helgen , men inte då =((( snacka om ändringar .Förra helgen så badade de ute på gården och nu sitter de med jacka och fryser  konstigt värre kan man säga . men jag hoppas värmen kommer när man är ledig så man kan sola och slappa lite , hehehe.
Vad har sen hänt, jo- rasmus och linnea fick en present tillsammans och hon hetter Nettan och är värdens snyggaste lilla hamster tycker barnen =)
                                             
Ja nu ska vi se vad mer som hänt????? JO jusst ja Malin har kvaddat en mycket mycket fin CADILLAC=((((((
Jag kan inte för mitt liv förstå hur en stor jävla raggarbil kan slita sig från 3spännband och åka rakt in i framstammen på lastbilen och bli kvaddad???? det var väl en himmla tur att jag hade folk i hytten som kunde bli vittne till att jag körde lugnt och inte blev nå tok bromsningar m.m men likt förbannat ska detta hända det är ju så sagoligt så det är inte sant ..... Jag vet att jag inte kunnat göra bättre förankring men ändå så händer detta, så nu är det ett mycket stort hål i framstammen på lastbilen och en lite aning trasig cadillac i fronten och vingarna.=(((( Vad kan man säga förutom SATANS JÄVLA SKIT , FÖRLÅT UTTRYCKET .näää nu ska jag ta och trixa lite hemma och ta det lugnt , men vi hörs å ses under bättre förhållanden  får jag hoppas .
mvh MALIN och alla djuren i naturen

Sommar och sol.......

Det har vart mycket i farten här .Wille och sälli har lidit i massor eftersom vi haft 3 tikar som löpt på rad här.Kara har precis kommit ur höglöpet nu så det är nu nedräkning innan man kan ha alla ilag igen =),ser verkligen fram emot det .
I helgen så var mor här och hälsade på och då passade även therese och stefan på att komma ner en sväng, mor skulle gratulera rappe i förskott eftersom vi inte är hemma vid i helgen .Vi satte en massa thujer och plant så vi bodde  i stort sett i rabatten hela helgen så det var tur att det var finväder.Tack mamma för all hjälp jag fick =) jag är en nolla i rabatten så det var guld värt när hon hjälpte mig .

Stefan & Therese så söta så=)

Kan man vara nå gulligare än så här=) stefan & Theres jänta olivia

Barnen passade på att bada lite i värmen . eller rättare sagt åka på ändan .

Momma fick åka lite raggarbil i helgen och det tyckte hon var helt ok=)=) det var kul att se .
Näää nu ska jag ladda upp batterierna ,för i morron så fyller rappe år , så nu ska jag ta och fixa å trixa lite
 Karm å hej

RSS 2.0