Mycket mycket längesen!

Jaha nu var det ett tag sen sist =( det har vart mycket nu ett tag igen . barnen har haft magsjuka i omgångar och sen åkte de på flensan så det har vart mest pyssel med barnen .
Men däremellan så har jag dock hunnit med att vara till ullared och jisses så kul det var , men det kommer nog att dröja ett tag innan man åker igen =).Man gör av med för mycket pengar när man åker på en sån resa.
Vad har då annars hänt? jo jag har lyckats fastna på facebook och det är med jätte kul (särskilt spelen), både jag och barnen sitter och spelar vi bygger en bondgård och har ett akvarium =).Men nu ska jag försöka att uppdatera här lite bättre.
Jag var till stan i lör och skulle fota hundarna på arken som resulterade med att jag sprang och jagade en finsk spets på parkeringen i birsta =( , hon blev så fruktansvärt rädd för blixten och så har de dörrar som går upp när man går framför dem och naturligtvis så sprang lilla ella förbi dörren och upptäckte att den gick upp ,då bar det iväg med en jätte fart .
Sen har jag odresserade pappisar så några kort blev det dock inte för hundarnas del.Efter detta drama så lovade jag rappe att han skulle få fotas mitt i stan med star wars figurerna som var på besök och det däremot gick mycket bra =) så stolt och glad han var när dark wader höll om han på kortet =).Ihelgen tänkte jag göra ett försök att ta egna hundkort hemma här, här är det mindre hundar och tror en lugnare miljö.
dåliga bilder men dock nånting =)
sen kommer det lite bilder från ullared

Mamma å jag råkade fota varandra samtidigt=)


Alvin trivdes verkligen i buren jag köpte på ullared=)han går gärna dit och sover en stund lite då och då .
liten bur och ännu mindre valp=)


Mycket fin dag !!!

Idag har det varit strålande sol och några plus grader , jätte mysigt har det varit.Vi fick besök i dag av Alfred och hans matte& husse Jätte trevligt må jag säga =) Han blir bara finare och finare det är så roligt att se ,Nu hoppas jag bvara att jag lyckas få med dem på nån utställning någon gång .
Har gjort iordning hägnet nere hos gässen idag för jag vet att räver går och stryker omkring här och jag vill inte komma hem å se dem uppäten nåndag , så nu har jag lagt ner nät i backen , barnen har varit så snälla att hjälpa mamma . Gässen och ankorna fick passa på att bada i dammen innan den fryser till.sen funderade jag på att sätta upp gjirlanger runt brokvisten men det hann jag inte med så det får vi ta en annan dag.

Alfred med matte =) jisses vad fin han blir men det är tur jag vet vart han bor=)


Lillgumman med Alfons =) det är kärlek mellan dem

Alfred med husse i hans trygga famn
Igår fick vi besök av små hemska busar , så här såg de ut

sen var vi till Farmor och farfar , farfar fyllde år =)

far och son firar födelsedag , haha. kopior eller????

Faster sara & Anders

Farmor sitter och funderar
Nu måste jag gå och göra nån nytta innan jag lägger mig . men vi hörs snart igen
från oss i skogens slut


RSS 2.0