Mycket mycket längesen!

Jaha nu var det ett tag sen sist =( det har vart mycket nu ett tag igen . barnen har haft magsjuka i omgångar och sen åkte de på flensan så det har vart mest pyssel med barnen .
Men däremellan så har jag dock hunnit med att vara till ullared och jisses så kul det var , men det kommer nog att dröja ett tag innan man åker igen =).Man gör av med för mycket pengar när man åker på en sån resa.
Vad har då annars hänt? jo jag har lyckats fastna på facebook och det är med jätte kul (särskilt spelen), både jag och barnen sitter och spelar vi bygger en bondgård och har ett akvarium =).Men nu ska jag försöka att uppdatera här lite bättre.
Jag var till stan i lör och skulle fota hundarna på arken som resulterade med att jag sprang och jagade en finsk spets på parkeringen i birsta =( , hon blev så fruktansvärt rädd för blixten och så har de dörrar som går upp när man går framför dem och naturligtvis så sprang lilla ella förbi dörren och upptäckte att den gick upp ,då bar det iväg med en jätte fart .
Sen har jag odresserade pappisar så några kort blev det dock inte för hundarnas del.Efter detta drama så lovade jag rappe att han skulle få fotas mitt i stan med star wars figurerna som var på besök och det däremot gick mycket bra =) så stolt och glad han var när dark wader höll om han på kortet =).Ihelgen tänkte jag göra ett försök att ta egna hundkort hemma här, här är det mindre hundar och tror en lugnare miljö.




dåliga bilder men dock nånting =)
sen kommer det lite bilder från ullared

Mamma å jag råkade fota varandra samtidigt=)


Alvin trivdes verkligen i buren jag köpte på ullared=)han går gärna dit och sover en stund lite då och då .
liten bur och ännu mindre valp=)


Kommentarer
Postat av: Nicki

Underbara bilder på Rappe, gissar att den dagen va ett minne för livet för honom.=)Du får helt enkelt starta en egen fotostudio hemma. Kramz/Nicki

2009-11-29 @ 14:50:09
URL: http://hemmahosnicki.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0