Söndag kväll!!!!

ja då har helgen gått igen .på lördagen så vart det en sista tur med raggarbilen på en frågeslinga runt alnön och jätte trevligt var det synd bara att man är så klantig så man inte kommer ihåg fikat bara =) på kvällen började det blåsa upp så vi tog en mys kväll.
nu i dag så har jag putsat lite fönster och ställt undan raggarbilen med lite säkerhet för mögel, medans ante var till skogen och jagade lite om kom hem med en fin tjäder=)selli är en klippa så snäll och så duktig.Visade ella fågeln när ante kom , å så osmart som man är så släppte vi ut alla hundarna som naturligtvis slutade i jätte bråk, för det där var faktiskt ellas fågel tyckte hon , jätte kul att se att hon har fått smak på fågel.
sen har det inte vart så mycket , var till ridskolan och det var en jätte hit ända tills de skulle trava , då fick lilla damen panik och började tokgråta .och komentaren från henne var : Mamma -hästen ska ju inte springa vi skulle ju gå . så nu har jag fått förklara att hästar faktiskt springer ibland=) hahha. men hon lovade att inte ge upp så nu får vi se hur det går nästa gång.
nää nu ska här tvättas lite , hörs snart

Fredag!!!

Ja då var man hemma i dag vård av barn för rappe som inte var så pigg, han hade falsk krupp och febran så det fanns inte så mycket att välja på antingen jag eller ante  så det blev jag .
Katten dennis var till grannen å snål åt å de sa bestämt i från att nu får det vara nog. men hur man nu ska försöka att dressera en 3mån gammal katt det kan vara ett problem =) men jag ska försöka =)annars har allt vart som vanligt

Då var det måndag igen =)

vad denna dag gick fort , tycker veckorna bara rullar iväg , dom har redan julpyntat på ikea,jag tycker att det är hemskt att det redan är pyntas i affärerna det är bara för tidigt tycker jag , man vill ju ha en höst med ju med alla fina färger .
Ska kolla kara i veckan å se hur det ligger till med henne , så ALLIHOP håll tummarna på att jag har någon frisk  hund i huset som går att kunna avla på =)
Har anmält till 2utställningar i okt , det blir 2pappisar denna gång .
Om 2 helger så är jag gräsänkling och ni anar inte vad det kommer att vara fullfart här då =)tror det blir en rejäl tjejfest eller nåt , fniss.eller en god middag ,

men är jag inte söööt eller?

Efterlysning!!

.i dag har vi inte gjort mycke ante har styckat och var borta mellan 8-16.00 så vi har målat å målat städat å städat för att få det fint inför vintern , annars har vi inte gjort många knop....
Ha de gött
MALIN
jo jusst ja vi har skaffat msn så nu kan vi chatta=)

Stora dagen !!!!

Denna vecka är jag själv med barnen för det är ÄLGJAKT så det blir en aning stressigt  på morronen om em , men allt går bara man vill =)
Fick ett samtal vid 10.00 att nu har jag fått en kviga ,jätte glad var han och jag en aning sur för att inte jag fick vara med . men till helgs så ska jag ut i skogen om allt går som det ska =) ser med glädje fram emot det .
Barnen har åkt skridskor för första gången i år och haft en dag full av fotografering på skolan , det är alltid lika spännande att öppna bilderna och få se minerna och hur de utvecklats sen förra året , jag frågade rappe :: log du nu åt kameran när fotografen fotade dig  R: näää mamma det gjorde jag inte  och jag sa varför då , då sa han jag räckte ut tungan i stället och gjorde en grimars . näää du skojar sa jag och han sa : det är sant .
Så man anar vad det blir för bilder man ska ge till släkt å vänner i jul =((( .
Hoppas dock att han skojade .
Har naturligtvis tabbat mig på anm, tiden på utställningen så det blev ingen utställning för ella innan jul , attans vad matte är en klumpig rackare .
men jag ska ställa pappisar i gärde i allafall, synd ella är för ung där .men hon hinner nog med utställningar med .
Jaha då är det dags att ta fram lite kläder till barnen och natta .
hörs å ses

Ett litet kort !!!

Nu ska ni få se kantarellerna vi plockade på 30 min runt hörnet på huset,

det är då det är roligt att gå till skogen
Nu kommer det en till fin bild

Mamma jag har solen i ögonen  ,fota inte nu

En sån här gunga skulle vara fint å ha i trädgården , men nu är det min mor som äger den och är jätte glad för det =)hoppas att man får åka dit och gunga lite då och då=)

Glasögon!

Jah då var glasögonen beställda så nu tar det bara 2v innan de kommer =)ser med spänning framemot paketet .
Å nu har kaninerna fått flytta ut till baracken där det är nymålat å fint,nu är bara målningen på farstu kvisten kvar sen får det vara färdigmålat för i år.Till helgs så kommer det att vara 10barn här får då är det kalas dax igen , men det går lite smidigare när det är 8tjejer och bara 2killar , det var ett måste att ha 2killar på kalaset för det skulle vara puss jaga fick jag höra ...och jag törs inte fråga vad det innebär men jag anar på orden va det kan vara .
Nu får vi hoppas att det blir bra väder i morron så jag slipper gå i regnställ hela dan =(för i dag så vart det liten aning blött tycker jag .
Nu är är det höst och då åker raggarbilen in i garaget , men jag hoppas att det kommer bli en liten sväng till i helgen bara .

Då var det snart stora dagen !!!

Nu börjar det närma sig för att ella skall ställas ut och det kan ju bli en hit=)Hon är ett yr troll som man inte har riktigt koll på , men med lite träning så ska det nog gå lite bättre , bara hon inte biter dommaren så är jag nöjd( Skojar lite), skulle hon inte göra heller.Sen har jag vart och beslutat vilka glasögon det blir , inte lika snygga som mina förra men heller inte så dyr som dem heller, rätt nöjd , ska bli kul å se vad ante säger när han ser dem .
Sen har det vart ett sånt jädra väder i dag så man är genom sur och kall i hela kroppen , tänkte ta ett bad nu och sen natta.
sen har jag satt min svägerska på att fixa till hemsidan (blogg) så nu jädrar ska det bli nåt av den igen .
Ha de

RSS 2.0