Söndag kväll!!!!

ja då har helgen gått igen .på lördagen så vart det en sista tur med raggarbilen på en frågeslinga runt alnön och jätte trevligt var det synd bara att man är så klantig så man inte kommer ihåg fikat bara =) på kvällen började det blåsa upp så vi tog en mys kväll.
nu i dag så har jag putsat lite fönster och ställt undan raggarbilen med lite säkerhet för mögel, medans ante var till skogen och jagade lite om kom hem med en fin tjäder=)selli är en klippa så snäll och så duktig.Visade ella fågeln när ante kom , å så osmart som man är så släppte vi ut alla hundarna som naturligtvis slutade i jätte bråk, för det där var faktiskt ellas fågel tyckte hon , jätte kul att se att hon har fått smak på fågel.
sen har det inte vart så mycket , var till ridskolan och det var en jätte hit ända tills de skulle trava , då fick lilla damen panik och började tokgråta .och komentaren från henne var : Mamma -hästen ska ju inte springa vi skulle ju gå . så nu har jag fått förklara att hästar faktiskt springer ibland=) hahha. men hon lovade att inte ge upp så nu får vi se hur det går nästa gång.
nää nu ska här tvättas lite , hörs snart

Kommentarer
Postat av: Johan Sjölén

Jasså, en som lyckats skjuta en tjäder :) får säga grattis då =)

2008-09-28 @ 21:15:16
URL: http://www.johansjolen.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0