Ojoj!!!!

Men nu har det varit dött här ett tag .Det är av många olika anledningar ,men nu ska jag försöka att hålla mig kvar här och göra lite inlägg då och då=).
2valpar har flyttat hemifrån till fina otroliga familjer ,Frösön resp. alnön.Jag hoppas att de är nöjda med sina valpar och att de är snälla/ goa .Vi har 2valpar kvar hemma här och syskonkärleken märker man tydligt av =) men de är ändå otroligt goa å fina.Trissa har kommit in bra i flocken och har båda pojkarna som småsyskon ,de leker så bra tillsammans allihopa.
Jag har fått ledigt några dagar och ska åka söderut ,känna både kul och nervöst ,är ju liksom van att alltid vara hemma och ta hand om allt och nu ska ante vara hemma ensam med valpar ,barn ,stora hundar i flera dagar .Det är tur sånna ggr att mobil tel finns =).
Vad har hänt här annars då ? jo en massa men ska jag skriva ner allt så får jag sitta i flera dagar.Jag har nog inte skrivit att min sambo hunnit vara till arjeplog och jagat i flera dagar med ella och hon går verkligen framåt =) jätte kul att se framsteg med tjäderjakten ..så nu är det jakt varje lör-sön hela hösten och vintern.p-o och en del av hundarna

Mats & Ante

Så här såg det ut för några veckor sen

Mamma malin har vart och köpt riktiga jaktkläder åt lilleman så nu är han med pappsen rätt ofta =)

så här kan det se ut efter några timmar på jakt=)
Näää nu ska jag göra ett ryck innan man går och lägger sig .
hej svejs


Helg igen!!!!

Nu är det  helg igen och jag tycker veckorna går med ruskig fart .I helgen så är tanken att jag ska till och höst städa och sätta upp lite lykter, lampor inför vintern .Funderar på att byta fönster med nere hos hönsen så det inte blir så kallt och dragit i vinter.
Valparna de växer och växer, sen biter de  i ALLT . så nu har malin lite jobbigt att fya alla 4st och det är inte det lättaste att hänga med alla när de yr åt alla håll och kanter .2av våra valpar har fått nya hem och det kommer att uppdateras på hemsidan inom kort .
Jag har haft fin fina blommer här ute på gården i några veckor innan kylan kom =((


Dessa har blommat så fint förra veckan , men nu lär det nog vara slut med det .Vi hade 5minus i morse så nu är verkligen hösten här

Synd de ska blomma så sent.
Jag var till z:a för ett tag sen och vart så fruktansvärt kär i dessa kalvar , man liksom tänker tillbaka i tiden när vi hade kor hemma och hur underbar kalvarna är.
Jag är fruktansvärt svag för bruna /vita, så är det nog på de flesta djur , våra kattor är bruna och vita.

Nu ska jag ta och gå ut en sväng kommer med mera bilder inom en snar framtid...
M V H  VI FRÅN SKOGENS SLUT


RSS 2.0