Mer än 24tim per dygn!

Tänk vad underbart det skulle vara om det skulle finnas mer än 24tim per sygn ,vad mycket man skulle hinna med , i dag så hann man bara städa huset och tvätta bilen sen var det kvällen . tiden den går så attans fort .
I morron så ska jänta klippa sig och jag står fortfarande och funderar på hur hon ska klippas kort eller ha kvar håret . Tänk vad skönt det ska bli med kort vecka , en dag längre ledigt gör så mycket , till helgen så kommer faster sara och anders ner och ska hjälpa oss att måla lite på gården här, det ska bli skönt det  för man hinner inte med mycket själv på kvällarna , dom karnske inte tyckte det var det roligaste men så är det att komma till oss ingen rast ingen ro , full fart hela tiden , de får ju i allfall mat =).
Hade tänkt åka på crusing i helgen men det verkar som det blir personbilen in till stan för nu läcker bilen så mycket olja så vi vill inte köra med den .men vi får stå och kolla på alla andras bilar i stället och det är ju minst lika kul =).
nu är det natta , vi hörs å ses

Kommentarer
Postat av: Nicki

Med den maten som bjuds hos er så är det helt klart värt jobbet!=)Hoppas ni får en mysig helg och att vädret håller i sig. Kramz på er

2008-06-03 @ 18:24:28
URL: http://hemmahosnicki.blogspot.com/
Postat av: Snygg Sara

Hörrödu Malin. Vi ÄLSKAR att måla, och ser med GLÄDJE fram emot den här helgen med er!

Kramar och Pöss Sara och Anders

2008-06-04 @ 11:30:12
URL: http://www.saratheperson.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0