Oj Oj Oj..

Mycket har hänt sen sist .
Jag har vart på julmarknad (förra helgen) med barnen en sväng.Vi hittade en jätte fin bock där som står så fint på brokvisten nu .Sen fick barnen åka lite häst och vagn som de verkligen gillade.


I veckan har det varit mycket lugnt men så på fredagen kom snön lagomt på min födelsedag =)

sen var grabbarna så snälla och hjälpte mig att tvätta lastbilen

sedan efter jobbet så tog min underbara familj med mig på kinaresturangen och det var helt underbar , jag kan tala om att det var första gången på 10 år som det hänt =)=)
sen i går (lör) fick vi främmande av familjen byman och det blev en mycket trevlig glögg kväll, synd bara att rickard och anneli var tvungen att åka så tidigt .Jag fick otroligt fina presenter av dem alla så jag blev alldeles ställd.TACK SNÄLLA FÖR DE FINA PRESENTERNA .men det var inte dörför jag ville att ni skulle komma på glögg kväll=)

Sen i dag så var vi på väg till hundutställning när det hände det som absolut inte får hända =( ante tappade kopplet och ser en röd liten fara dra i väg mot skogen med halsband och kopplet slängande runt backen .Tanken var hemsk (tänk om hon fastnar i skogen osv.).Jag sprang ner till hönsen & ankorna  och skojsade upp dem så de lät nå enormt och vem kom inte tillbaka som ett skollat troll=)=) .Det är väl en himmla tur att matte har djur som kan locka tillbaka våran lilla fågelhund hem iogen =)=).Så otroligt nog kom vi i väg till utställningen och där fick hon en jätte fin kretik så vi var alla nöjda när vi åkte hemåt .Ellas bror kusko fick med bra kretik så jätte fint jobbat mats.

ellas bror kusko

Våran lilla ella=)=)
Nä nu är det dags för kvällen .
hej svejs från oss i skogen


Kommentarer
Postat av: Nicki

Grattis igen gumman! Vilken helg ni har haft! Alltid trevligt med glögg tillsammans med goda vänner. Va härligt att det gick bra på utställningen, klart att Ella fick bra kritik! Är ju en kalasfin tjej! Kramz på er hela familjen!

2009-12-07 @ 11:45:53
URL: http://hemmahosnicki.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0