1V

Månadag:Nu har snart en vecka gått och attans vad fort det gått=(((.Man har inte hunnit med så mycket , måndagen åkte vi till farmor& farfar .Farmor hade kommit hem från sjukhuset efter en höftledsopperation och hon var absolut inge pigg, de trodde hon fått en propp i lungan som visade att läkaren missat att ge henne 2sorters medecin som hon skulle ha .Det resulterade med att hon hade svårt att andas  men peppar peppar var det ingen propp utan ett läkar MISSTAG=((((, Nu hoppas vi att att hon kommer bli bättre i höften och den brutna armen hon fick när deras hund drog om kull henne .Vi hoppas du kommer bli gladare och piggare farmor.
Tisdagen: Då skulle rasmus till en kompis och åka lite hövagn och bada.Linneá och jag åkte till stan och inhandlade lite presenter till ante  och efter det så var det dags att hämta lilleman igen , då bar det av till stekpannan för badning (igen)
Onsdag:Då var det dags att åka till stan igen (less) ,Gumman skulle till doktorn och ta en massa prover som hon gör var 6:e mån,proverna visade bra och vikt /längd var precis enligt kurvan (lite under) ,men hon följer sin egen kurva i vikt och längd .Doktorn tyckte att hon kunde gå upp lite till i vikt men det är inte det lättaste när dom här jädrans idealen finns.Det ända barnen i hennes klass pratar om är att  inte bli tjock.Sen bar det av för att kolla på en liten kattunge .Vi har bara 2katter hemma här och de är så lata så det är otroligt , jag visade kebbe en råtta som kommit in i baracken och det ända han gjorde var att titta på den och gå in och lägga sig (vilka katter haha).Bättre att gå in och äta där det är serverat på silverfat , hahaha.Så det blir en långhårig ,helsvart ,katt som vi nu ska ta och lära upp lite .
Torsdag: Idag så ska jag åka ner på jobbet på em och hämta ante och några jobbar kompisar för då har bossen bestämt att vi ska åka med MSmedvind innan sem =) jätte kul ska det bli eftersom jag aldrig åkt den ,sen får vi se hur nykter de är som jag ska köra hem sedan ink. min sambo =) ( och dom som ska jobba i morron ).Våra snälla grannar ska passa barnen några timmar när vi åker med båten , vilken tur de kunde hjälpa oss=)Jag kommer med lite bilder senare .
När man inte har ankor hemma längre så får man ta och gå ner till stranden och mata de här i stället , det är samma hona som kommer tillbaka varje år .Otroligt att hon lever där nere eftersom det är så mycket badgäster .

Gräsands hona med 7 ällingar

Kara tycker att livet är skit och pina nu .

Kommentarer
Postat av: Anneli

Hallå !

Fasen...ha du varit hemma i en vecka allaredan ?? Tiden flyger iväg. Hoppas turen med MS/Medvind var trevlig...det låter mysigt iallafall :)

Kul med en kissunge igen..hoppas att han/hon blir bättre på att ta möss än de som ni har nu :D

Kramkram Anneli

2009-07-05 @ 21:46:19
URL: http://www.maximilian.panatet.se
Postat av: Nicki

GRATTIS! Ante hoppas att du får en kalasdag och en härlig början på semestern!

Kramz Nicki

2009-07-06 @ 16:15:38
URL: http://hemmahosnicki.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0